Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rock vagy disco a jobb és miért?

Rock vagy disco a jobb és miért?

Figyelt kérdés
[link]
2009. dec. 16. 22:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/106 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy miért kell mindenkit bekategorizálni. A zene ízlés határozza meg azt, hogy valaki mennyire dekoratív?? Én a technot pont nem szeretem, de Britney-től, Manson-ig mindent szeretek ami igényes. Kérdező, ha valaki eddig rockot hallgatott és elkezs diszkóba járni, akkor megszépül?? Annyiban van igazad, hogy a legtöbb rocker lány nem öltözködik nőiesen, és itt nem a metal vagy goth lányokra gondolok, hanem a póló, sport cipő, fekete gatyás lányokra. Senkit nem kellene a ruházata vagy a zenei ízlése alapján megítélni, mert ez butaság. Nem az határozza meg, hogy vki milyen ember és hogy mennyire szép-e. Ha valaki kihívóban öltözködik, az attól még nem ribanc. Én egyik stílust sem képviselem, bár régen inkább diszkós voltam, én elegánsan öltözködöm, a lehető legnőiesebben. Ezek közül a goth és diszkós lányokat látom a legszebbnek, hozzám ők állnak a legközelebb.
2009. dec. 16. 23:04
 22/106 anonim ***** válasza:
-nem
2009. dec. 16. 23:04
 23/106 A kérdező kommentje:
utolso válaszolo járok énis kocsmába és vén szatyrok meg rondák járnak oda ritka ritka a jó nő
2009. dec. 16. 23:05
 24/106 anonim ***** válasza:
81%

Hát akkor legyél a p*csáiddal meg a rajbabáiddal :D pont oda is vagy való,azok közé.Neked lány nem is való,csak p*csa.Nekik se te kellesz,hanem a f*szod.És jól is van ez így,mindenki megkapja,amit akar.

Azért én örülök neki,hogy nem vagyok rajbaba :))))))))

2009. dec. 16. 23:10
 25/106 A kérdező kommentje:

20 éves fiú vagyok, főiskolára járok... meghallgatom a diszkó zenét is és a rockot meg a punkrockot is, de inkább diszkóba járok.

és igen szerintem a rockerek igénytelenek, fősulira is olyanok járnak h úristen... zsíros hosszú haj, igénytelenség netovábbja... :D na meg aztán a parkban bandázó, füvön ülő, kannásbort ivó 10-12 fős rockercsapatok... hát szánalom.... sokat olvasnak ? :D háhhh, iskola után egyből mennek befoglalják a parkot :D és estig ott isszák a kannásbort :D mondjuk annyiból jó h a cigányok is félnek arra menni :D

aztán a koncertek :D biztos jó lehet a sok igénytelen izzadt rocker között ugrálni meg összetaposnak :D hát igen ez biztos egy jó élmény :D én maradok inkább a cigifüstös diszkónál :D

am magával a rock zenével nincs semmi bajom télleg, mert mondom, én is meghallgatom... de az emberek akik képviselik...

meg a punkok.... múltkor olyat láttam h ez a neonzöld felzselézett haj, 20 centis szakadások a gatyán és alatta ien párducmintás harisnya egy fiún :D meg 20 kiló lánc eloszlatva a testén, hát igen igényesség télleg megvan, biztos ő is sokat olvas :D

lányokról meg annyit h mind2 oldalon van csúnya is és szép is de sokkal több szép diszkós lány van mint rocker, arról nem is beszélve h a diszkósok igényesebbek. a rocker/góth (igen ők is vannak napiszaron) csajok úgy néznek ki mint akit tegnap támasztottak fel a temetőből... mire jó az h falfehérre felvakolja az arcát utána meg kifesti a száját meg a szemét ? nemértem...

nah mind1 ez az én véleményem... volt h én is feketébe öltözködtem, de szerencsére hamar kinőttem belőle :) mostmár igényes ruhákat hordok :) van fülbevalóm, és szerintem egy fülbevaló sokkal jobban néz ki mint 15 piercing mindenhol a rockerek fején... és attól mert fényes szőrmés kabátom, rózsaszín pólóm meg vasalt hajam van nem azt jelenti h metroszexuális vagyok, csak ez a stílus jobban bejön... és örülök h engem megnéznek az utcán és nem úgy tekintenek rám h "úristen, ez már megint itt issza a kannásbort", am meg nekem se tettek mindent a seggem alá, én is megdolgoztam azért amim van, úgyh a sok rocker ne általánosítsa már azt h a diszkósoknak megvesz mindent apuci... biztos van olyan rocker is akinek odatolták 18 évesen a segge alá a kocsit...

Csak idézek eg y discost

2009. dec. 16. 23:12
 26/106 anonim ***** válasza:
88%
Nekem a "kannásborosok" sokkal jobban bejönnek,mint a discosok,pedig én nem vagyok rocker.Egyszerűen hányok a discosoktól.A piercing engem is zavar,viszont a fülbevaló is.Fiúnak vasalt haj meg no comment :S De ízlések és pofonok,őt megnézik a lányok az utcán,hát akkor örüljön neki :) Mindenki megtalálja a maga párját.Ha a discosnak a discos jön be,akkor azt,ha a rockernek a rocker jön be,akkor azt.
2009. dec. 16. 23:18
 27/106 anonim ***** válasza:
88%
rock jobb.
2009. dec. 16. 23:20
 28/106 anonim ***** válasza:
29%
szerintem elég megnézni a neten, vagy akár kimenni az utcára és máris lehet látni h meik az igényesebb oldal :)
2009. dec. 16. 23:53
 29/106 anonim ***** válasza:
31%
2009. dec. 17. 00:14
 30/106 anonim ***** válasza:
88%
Mondjuk nem értem a kérdést, szánalmas emberek mindenhol vannak. Aki nem tud becsajozni rock koncerten az nagyon béna kell legyen. Tele van ittas, tomboló lányokkal minden :)
2009. dec. 17. 07:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!