Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rock vagy disco a jobb és miért?

Rock vagy disco a jobb és miért?

Figyelt kérdés
[link]
2009. dec. 16. 22:30
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/106 anonim ***** válasza:
És mit számít az neked, hogy hogyan néznek ki? ártottak neked? bántottak? nem hiszem, hogy bármelyik is kényszerített volna, hogy rockot hallgass és olvadj be a szubkultúrájukba. élni és élni hagyni-nekem a diszkósok nem tetszenek, és épp ezért nem is foglalkozom velük. tedd te is ezt, hallgasd a diszkót, járj sensation-re és hagyd lógva a rockereket.
2010. jún. 30. 15:24
 92/106 anonim válasza:
Akkor még linkelj be egy általad igényesnek tartott diszkós csajt is, hogy tudjam hogy kell kinéznem, ha el akarom nyerni a tetszésed, drága.
2010. júl. 5. 12:06
 93/106 anonim ***** válasza:

Hú hallod, te nagyon hülye vagy...

Fél éve ezen rágódsz ? Hány rocker írt ki szerinted kérdést, hogy a diszkósok milyen hülyék/igénytelenek stb.

Egy sem, mert mi el tudjuk fogadni, hogy más stílus is létezik, még ha nem is tetszik.

2010. júl. 5. 12:11
 94/106 anonim ***** válasza:

Idióta...

Pont,hogy nem az a tipikus rocker,amit te lefestesz:S

De tökmindegy...csak kötekedésből írtad ki a kérdést:)

Igazából nem is akarod megéreni,mert,ha meg akarnád,akkor utánanézelődnél,nem itt kötekszel!

2010. júl. 13. 16:25
 95/106 A kérdező kommentje:
Bárhol nézek utána a rockereknek eléggé mocskos képeket találok...
2010. júl. 15. 12:47
 96/106 anonim ***** válasza:
Akkor elég szűk lehet a látóköröd...tudtam én,hogy korlátolt vagy!
2010. júl. 16. 16:53
 97/106 anonim ***** válasza:
ember!!! halgassál már valami normális zenét pl.AC/DC, metallica,led zeppelin vagy valami! mi a jó az ilyen tuc-tuc zenékben?!
2010. júl. 20. 18:51
 98/106 anonim ***** válasza:

Ne haragudj már,de a rockfesztek után nincs 6 cm-es fehér por utánnunk...és ezzel most mindent elmondtam!

Nekünk nem kell a zenéhez se bogyó se por...tudod a mi zenénket lehet anélkül is élvezni!

2010. aug. 3. 14:34
 99/106 A kérdező kommentje:
1 discoba se láttam még 1 gramm tablettát vagy port.Menny mrá el nézd meg.1-2 hányás van max.Menny el sensaiton whitera sokkal tisztább minta 1 hegyalja
2010. aug. 3. 15:15
 100/106 anonim ***** válasza:
na látod a rockerek pont ebben különböznek tőletek! láttál már itt olyan kérdést h a discosok miért ilyen h*lyék és a rockerek meg miért ilyen jó arcok?! na ugye h nem!ebben különbözünk MI TŐLETEK!s*ggfej... mi nem oltjuk a más stílust képviselőket ellentétben veletek.
2010. szept. 14. 16:15
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!