Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Heló! 13 éves vagyok és 70/A...

Heló! 13 éves vagyok és 70/A melltartót hordok! Ez Nagynak számít vagy kicsinek? Sok osztálytársam vesz magának 80/A hogy nagynak lássák a melleit a fiúk, de amúgy eláll nekik. Én is tegyem ezt?

Figyelt kérdés
2009. dec. 16. 11:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
19%
hát az enyémhez képest elég kicsi és 80/B hordok 13 évesen :D
2009. dec. 16. 20:02
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
17:24 vagyok,sokan nem tudják h azért fog lógni a mellünk a melltartótól mert ha túl szoros alul akkor elszorítja a hajszál ereket és megereszkedik a mell,de ha sosem hordasz melltartót amikor már nagyobb akkor is lógni fog..tehát hordj melltartót de nem legyen szoros nagyon.
2009. dec. 17. 10:48
 13/17 anonim ***** válasza:
Sziasztok a sport melltartót Kínaikban lehet kapni? ami szivacsos is? és kb .mennyiért? drága?
2012. febr. 23. 19:08
 14/17 anonim válasza:
Szia! Én egy sportmelltartót kaptam és az szivacsos és a kínaiba vettük.
2012. júl. 1. 11:17
 15/17 anonim ***** válasza:

Ne a számot nézd, hanem a kosarat, a szám minél nagyobb annál jobban elvész az illetőn a mell. Például barátnőm 85/C és nem látszik nagyobbnak az enyémnél..Meg az arány a lényeg!

Én 13évesen sportmelltartót hordtam még csak, nagyon pici szivacs, semmi merevítés.

Most 18évesen 70/B vagyok, szívesen hordom most is a picit szivacsos háromszögmelltartókat, letettem a pushup-ot, nem egészséges.

A testalkatomhoz képest normális. Nem is szeretnék nagyobbat, nem akarom hogy egy pasi emiatt szeressen.

2012. júl. 2. 22:23
 16/17 anonim válasza:
:DD Akkor ehhez mit szólsz? 14 évesen nincs rám való melltartóméret, mert olyan kicsi :SS
2016. jan. 12. 21:13
 17/17 anonim válasza:
Utolsó én is ugyan így vagyok vele :'D
2017. jan. 19. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!