Heló! 13 éves vagyok és 70/A melltartót hordok! Ez Nagynak számít vagy kicsinek? Sok osztálytársam vesz magának 80/A hogy nagynak lássák a melleit a fiúk, de amúgy eláll nekik. Én is tegyem ezt?
Figyelt kérdés
2009. dec. 16. 11:49
11/17 anonim válasza:
hát az enyémhez képest elég kicsi és 80/B hordok 13 évesen :D
12/17 anonim válasza:
17:24 vagyok,sokan nem tudják h azért fog lógni a mellünk a melltartótól mert ha túl szoros alul akkor elszorítja a hajszál ereket és megereszkedik a mell,de ha sosem hordasz melltartót amikor már nagyobb akkor is lógni fog..tehát hordj melltartót de nem legyen szoros nagyon.
13/17 anonim válasza:
Sziasztok a sport melltartót Kínaikban lehet kapni? ami szivacsos is? és kb .mennyiért? drága?
14/17 anonim válasza:
Szia! Én egy sportmelltartót kaptam és az szivacsos és a kínaiba vettük.
15/17 anonim válasza:
Ne a számot nézd, hanem a kosarat, a szám minél nagyobb annál jobban elvész az illetőn a mell. Például barátnőm 85/C és nem látszik nagyobbnak az enyémnél..Meg az arány a lényeg!
Én 13évesen sportmelltartót hordtam még csak, nagyon pici szivacs, semmi merevítés.
Most 18évesen 70/B vagyok, szívesen hordom most is a picit szivacsos háromszögmelltartókat, letettem a pushup-ot, nem egészséges.
A testalkatomhoz képest normális. Nem is szeretnék nagyobbat, nem akarom hogy egy pasi emiatt szeressen.
16/17 anonim válasza:
:DD Akkor ehhez mit szólsz? 14 évesen nincs rám való melltartóméret, mert olyan kicsi :SS
17/17 anonim válasza:
Utolsó én is ugyan így vagyok vele :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!