Heló! 13 éves vagyok és 70/A melltartót hordok! Ez Nagynak számít vagy kicsinek? Sok osztálytársam vesz magának 80/A hogy nagynak lássák a melleit a fiúk, de amúgy eláll nekik. Én is tegyem ezt?
A B-s kosár az átlag( nem nagy ,nem kicsi)
Tudod te mit jelent a 80?
A mell alatti körfogatot,és ha az ott bő attól nem láétszik nagyobbnak a mell.
13 évesen melltartó?? Soha nem gondoltam volna :D Sztem ne hordjál melltartót. Én azt olvastam, h ha nem használ vki melltartót pubertás korban, akkor feszesebb lesz a mell. Ha melltartóban van mindig akkor nem kell "tartania" magát és emiatt lógós lesz. De mondom, ezt olvastam, még nem kísérleteztem ki, viszont én még feszes cicit nem sűrűn láttam 14-19 éves közötti lányokon :D Lehet, h igaz a dolog? 0.0 Am ha mindenképp melltartó akkor válassz olyat amelyik kényelmes!
Pussz a ... :D
Minek hordasz melltartót?
Azért hogy nagyobbbnak látszodjon a melled? :D
Képzeld el hogy eljutsz addig,a szeretett fiú megfogja a melled.nem ciki szerinted, hogyha azt érzi hogy a melltartóban nincs semm?
Inkább legyen kicsi a cici a ruhában és az ágyban is , mint ruhában jó ngay, ágyban pedig pici
Ne mondjátok már hogy a mai 13 éveseknek a mell alatti körfogata 80 cm :S
Mindenkinek kajakozó háta van, vagy mindenki túlsúlyos?
A sok lepontozó balf@asznak küldöm ezt a linket->
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__12092..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!