Kéne egy kis segítség! 10M bakancsot hogyan tudnám "kényelmesre" betörni? 2 hónapja hordom, de ez a förmedvény egyszerűen meggyilkolja a lábam. Tanácsok?
Erről a borzadályról van szó. Nem elég, hogy nem szellőzik, már most, tavasszal csavarni lehet az izzadságot a betétből, mikor 8-12 óra múltán leveszem, de még ráadásul szorít is, pedig elvileg a méretem. Hihetetlen egy kiba. a rendőrrel/tűzoltóval, hogy ezt a torzszülött istencsapását kell hordania.
Mikor kiosztották, próbáltam nagyobbat, kisebbet, mindenfélét. Nem hosszra szorít, inkább szélességre valahol a kislábujjnál....
Várom a trükköket. Kenjem le vajon az egészet bőrolajjal, lehet az tenne jót neki? Sajnos a kukába nem hajíthatom, pedig szívem szerint azt tenném. Nem hordhatunk mást.
Amikor én katona voltam, úgy oldottam meg, hogy nem volt más választás. Mentem benne. Azátn minden nap mentem benne, bár mentem volna én haza is, de nem engedtek.
Aztán a bakancs jobban bírta mint a lábam, mert ez utóbbi idomult az előbbihez...
Ha teheted, vedd le, dobd el, ne hordjad.
ma 08:28
Ők is azt mondják, hogy egy ótvar vacak. A legnagyobb poén az az, hogy a két beosztottam akikkel most együtt szolgálok, azok se tudják, mit csináljanak vele. Elértünk oda, hogy megvan a méret, ami "kényelmes", legalábbis kényelmesebb mint az eggyel nagyobb/eggyel kisebb, de ez is iszonyat kényelmetlen. Egyszerűen nem emberi lábra van ez tervezve....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!