Ebay-en szeretnék rendelni. Válaszolnátok pár kérdésemre?
Figyelt kérdés
Van arra lehetőség, hogy ha mondjuk nem tetszik, vagy hibás az áru, visszaküldjem? Mennyire megbízható? Aki rendelt már innen, azok leírnák a tapasztalatukat?2014. márc. 19. 16:43
1/5 anonim válasza:
Rendszeresen rendelek onnan. Nekem még nem volt panaszom, illetve volt egy fém könyvjelző, ami törötten érkezett, de ezt jeleztem az eladónak, ő pedig ingyen küldött egy másikat. Nézni kell persze, hogy kinek hány %-os az értékelése, tehát mennyire megbízható.
Mindenkinél van lehetőség a visszaküldésre, de a visszaküldés költsége téged terhel, márpedig külföldre egy csomagot feladni igen drága. Úgyhogy inkább jól gondold át, hogy mit rendelsz. Én pl éppen emiatt ruhaneműt nem veszek onnan.
2/5 anonim válasza:
Ahhoz hogy ebayen rendelj jell paypal is ha az nincs nem fogsz tudni
Amúgy csomó cuccom van ebayről tokok karkötők és eddig mind megérkezett
3/5 anonim válasza:
Én is párszor rendeltem onnét, van lehetőség rá, hogy visszaküld. De az elég drága lenne neked... Bár én még nem küldtem vissza sose semmit. És amit az első válaszoló írt, figyelj arra, hogy akitől rendelsz, minimum 98%-os pozitív értékelésű legyen!
4/5 anonim válasza:
Én sok mindent rendeltem már, eddig minden megérkezett, általában elégedett is vagyok a cuccokkal. Visszaküldeni viszont nem éri meg, túl drága lenne a posta.
5/5 anonim válasza:
Ahogy előttem is írták, körültekintőnek kell lenni az eladókkal kapcsolatban. Nekem kétszer volt olyan, hogy nem érkezett meg, amit rendeltem. Az egyik eladó küldött újat, a másik pedig visszafizette az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!