NewYorker-ben lévő cipőkről valakinek van véleménye? Szabad venni ilyen olcsó "noname" cipőket?
Mert 3500-ért lenne olyan, ami úgy néz ki mint egy Vans, csak nincs rajta az hogy vans. :D
Viszont nem tudom meddig bírná egy ilyen cipő :/ Érdemes ilyet venni?
2 éve nyáron vettem egy magas szárú vastagabb anyagú cipőt,semmi baja a mai napig.
van egy tornacipőm is onnan az 2 év után ment tönkre,bár azt szinte minden nap hordtam :))
én 2 éve vettem a decathlonban 3500ért cipőt, majdnem minden nap azt hordom azóta is, (kivéve ha elegánsan kell öltöznöm), nem büdösödik bele a lábam (mint a 20ezres lacoste cipőmbe :S) és semmi jelét nem látom, h szét akarna jönni. szerintem ha kényelmes és jó a talpa (tehát belülről is jól van kialakítva) akkor mindenképpen vedd meg.
JA és én is lány vagyok, van kb 10 pár cipőm, ebből 3at hordok rendszeresen évszakonként. :) ennyit a női sztereotípiákról :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!