Van tippje valakinek, hogy hol lehet venni széles övet, amit hosszú a felsőkön kell hordani?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet kapni ilyen szélesebb övet amit hosszú pulcsikra kell felvenni, de azért nem túl széles? Olyan kéne, ami elöl a csat részénél enyhén V ívben kapcsolódik, hogy hátul jól illeszkedjen, mert az ilyenek nagyon elállnak hátul a derekamtól. Vagy pedig nem merev anyagból van, hanem képlékenyből, és akkor eleve jól illeszkedik. Köszi előre is ha valaki válaszol!2009. dec. 15. 20:33
1/3 anonim válasza:
Én a Mangoban vettem gumis övet.. nagyon jól néz ki és kb 10 cm vastag.. de több méretben is kapható és eléggé sok helyen..
Van egy másik is az H&M-es.. szóval bárhol kapni ilyet szinte!
2/3 A kérdező kommentje:
Én néztem sok helyen, de nem volt olyan ami jó lenne. Így konkrétan a new yorkerre meg a c&a-ra emlékszem, de voltam még pár helyen. Mondjuk a mangoban még nem néztem, jó ötlet.
2009. dec. 15. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!