Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 24 évesen késő elkezdenem...

DanteSoS kérdése:

24 évesen késő elkezdenem modern goth stilusban öltözni?

Figyelt kérdés
az ilyen sötét stilusok csak a lázadó tinikhez illenek vagy idősebben is elkezdhetem igy önkifejezni magam?

#fiú #tini #idősebb #24 éves #modern goth. sötét stilus
2014. márc. 18. 00:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Olyan ruhákat vegyél föl, amikben önmagadnak érzed magad... De a goth stílushoz sem csak a ruhák, hanem a zene, könyvek, filmek is hozzátartoznak. Most ezt nem tudtam másképp fogalmazni... A lények, hogy az nem egy öltözködési stílus, hanem egy életvitel. Szerintem mindig azt csinálj, azt vegyél föl, ami tetszik, nem kell annak egy konkrét stílusnak lennie.
2014. márc. 18. 06:25
 2/10 anonim ***** válasza:

Ez kb. olyan mintha azt kérdeznéd, hogy 24 évesen késő e elkezdeni reggelire narancslevet inni kávé helyett. :)

Ez nem kortól függ. Öltözködj úgy ahogy neked megfelel, ahogy jól érzed magad. Ha most éled a "lázadó korszakod" akkor hajrá.

Más kérdés, hogy hol dolgozol. Adott munkahelyeken van dresscode. Előírják, hogy kell megjelenni a munkahelyen. Ezzel nem érdemes szembemenni. De privátban úgy öltözködsz ahogy akarsz.

2014. márc. 18. 08:07
 3/10 anonim ***** válasza:

Hát biztos jó néhányan hülyének fognak nézni, arra készülj fel. Na meg vedd figyelembe, hogy bizony nem minden élethelyzetben lehet úgy öltözni, ahogy szeretnél. Munkahelyen általában adott dress code van. Egyetemen sem nézik jó szemmel (bár egy művészeti szakon vagy bölcsészkaron elég megszokott). És a különböző eseményekre sem biztos, hogy alkalmas. Míg egy önmagát kereső tizenéves kamasznál elnézik, ha "nem megfelelően" öltözik egy alkalomra, egy felnőtt embernél már bunkónak és neveletlennek nevezik.

Persze ez ne akadályozzon az önkifejezésben, csak vállald a kritikát és azért bizonyos keretek között próbáld tartani a dolgot. 1-1 kiegészítőt, "életérzést" persze belecsempészhetsz a "civil" stílusodba is. A többség konformista, ez van.

2014. márc. 18. 11:47
 4/10 A kérdező kommentje:
hozzá teszem hogy a modern goth stilus érdekel az nem annyira elvont az hétköznapibb egy videjáték ismertette megvelem Vampire Bloodlines, ha valakit érdekel utánna nézhet ez a stilus nem annyira feltűnő de még is más minta megszokott
2014. márc. 18. 13:12
 5/10 anonim ***** válasza:

nem derült ki számomra, hogy fiú vagy vagy lány?

amúgy meg sose késő, és a modern goth annyiban még jó, h lehet amolyan hétköznapiasan-divatosan hordani, meg extravagánsan is.

2014. márc. 18. 16:10
 6/10 anonim válasza:
Szerintem ez pont az a stílus, amit nem sok kritika érhet. Vannak nem túl provokatív, ízléses változatai, de mindig nagyon nőies. És max annyi történhet h te leszel a legsinosabb nő a szobában... Nyilván mert sötét lehet érnek majd kritikák de ha szereted akkor szerintem nyugodtan viseld. Én is nagyon szeretem az ilyen ruhákat és iskolába is hordom őket, hozzáteszem katolikus gimnázium de soha senki nem szólt h hogy nézek ki, ellenben a p.csa gatyás cicanacis lányokkal, akik kiteszik mindenüket... Szóval sztem bátran vágj bele :) és ha nem is osztod a nézeteiket attól még viseld ezeket a ruhákat ha neked ez tetszik
2014. márc. 18. 22:57
 7/10 A kérdező kommentje:
fiú vagyok amúgy és közben rájöttem hogy nem számit a korom amúgy is mindenki 16 nak néz és hát az időt nem forgathatom vissza azon kár rágnom magam inkább a mának élek és igyekszem jól érezni magam a bőrömben de azért jó lenne ha lenne por barátom akikkel együtt lóghatok akiket esetleg szintén vonz ez a stilús mert sajna amere én élek elég magányosan kell élnem a különcségem miatt
2014. márc. 19. 00:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez nem úgy megy hogy akkor ez 15-18 éves kor közt illik, utána és előtte meg nem. Vannak akik hamar megismerik a stílust és ilyenné válnak, vannak akik akár csak 30-40 éves korukban... nem ez számít. A lényeg hogy sose akard magadra erőltetni a dolgokat. Öltözz úgy ahogy akarsz, legyen olyan frizurád amilyet akarsz, hallgass olyan zenét amilyet akarsz, stb. Nem kell egy stílusba sem tartozni, nincs is igazán értelme, legyél inkább önmagad.
2014. márc. 19. 22:48
 9/10 Nyteshade válasza:
0%

A Goth nem egy stílus, amit az ember 2havonta váltogat!

Ez egy szubkultúra, sõt annál is több, inkább egy világszemlélet.

Olyan nincs, hogy elkezdesz Goth lenni!

Az élet vagy már azzá tett, vagy (esetedben) nem!

Max divat Goth-kodhatsz, de attól még egy retardált konformista maradsz.

2014. ápr. 19. 23:14
 10/10 anonim válasza:

Ugyan már,ismerösök 40 évesen is feketében járnak,Goth,dark,alter dolgokat meg Depeche Mode-ot hallgatnak....

A fekete nem korfüggö,inkább stilus,ugyhogy nyugodtan használd! :-)

2014. júl. 12. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!