Jól áll vagy nem? Előnyös vagy sem? Esetleg ha fogyózás akkor hány kg-ot?
2014. márc. 15. 23:43
1/11 anonim válasza:
Jól áll rajtad ez a ruha, fogyóznod egyáltalán nem kell, én inkább azt mondanám a formásodásra fektess egy kis hangsúlyt,formásídzs kicsit a karjaidat és a lábadat.Hiába vékony valaki ha löttyedt, bocsi.
2/11 anonim válasza:
Én nem látom löttyedtnek, szerintem teljesen jó (kivéve a cipőt). Annyit látok hogy azért van benned hajlam a hízásra, nem ártana figyelned arra mit eszel már most is. De fogynod nem kell.
3/11 anonim válasza:
A ruha nem valami csinos. A cipő szerintem felejtős. A hasad meg nagyobb mint a melled. De egyébként neked nem tűnt fel, hogy nem előnyös a ruha? Ehhez lapos has kéne.
kg: soha nem méregetem súlyom. Nem is érdekel. Az érdekel amit a tükörben látok.
4/11 anonim válasza:
A cipő csúnya, a ruha jó lenne, de ilyen passzos cuccot sajnos csak tökéletes testre lehet felvenni, a kitüremkedő pocak nem valami szexi.
5/11 anonim válasza:
vagy tanulj meg behúzott hassal élni vagy add le a kis pocit mielőtt passzos ruhát veszel fel.
6/11 anonim válasza:
Jól áll,de egy kicsit a pocakot le kellene adni.Ha fel veszed,én sem ezt a cipőt javasolom.
7/11 anonim válasza:
Ez a ruha tökéletes, sportos, formás testre való, a tiéd attól messze van, már bocsánat. De melled alig, hasad túl nagy, a combod vastag.
8/11 anonim válasza:
Hozzád inkább egy lazább, mell alatt elvágott és onnan bűvölő ruha való, ami eltakarja a hasad. Abban sokkal csinosabb lennél. Ez a ruha tényleg tökéletes testűeknek való. Ha zavar akkor add le a hasad, és a combodat formáld.
10/11 anonim válasza:
Az ilyen tapadós ruha kizárólag azoknak a vékony lányoknak áll jól, akiknek nincs semmilyen hurkájuk sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!