A hosszú szárú csizma előnyös vagy hátrányos egy alacsonyabb lány számára?
Figyelt kérdés
Kb. 160-165 cm magas lányról van szó, a haja középhosszú, a teste arányos, pár kiló felesleg azért van rajta. A kabátja combközépnél kicsit feljebb ér, mellnél vágott, laza csajos darab. Ehhez illő hosszabb csizma (térd alá érő) nagyon előnytelen?2013. okt. 13. 17:06
1/6 anonim válasza:
Nem vagy azért annyira alacsony, szerintem ehhez a magassághoz abszolút vehetsz fel hosszú szárú csizmát. Inkább ez a pici súlyfelesleg az érdekesebb. :) Ha nem a combjaidon van ez a kis túlsúly, hanem mondjuk pocin akkor vedd fel nyugodtan. Viszont, ha vaskosabb combokkal rendelkezel szerintem nem előnyös a hosszú szárú csizma+hosszab fazonú kabát kombó:(
2/6 A kérdező kommentje:
A hosszabb fazonú kabát mindig is jól állt, mert nem a combom kezdeténél ér véget, hanem annak közepén-alján, és ott már nem olyan vastag. :D Szóval azzal tutira nincs semmi gond, le nem cserélném. Tavaly hosszúszárú/hosszú szárú (nem tudom, hogy kell írni) csizmám volt, jól éreztem magam benne, de azóta nőtt a hajam is, és nem tudom, mennyire néz ki hülyén, ha mindenem hosszú, én meg pici vagyok. :) Mindegy... Köszi a választ.
2013. okt. 13. 20:29
3/6 anonim válasza:
Szerintem előnyös. A bokacsizmát nem ajánlom, mert rövidíti az alakodat, ha 'el van vágva' a lábad optikailag.
4/6 A kérdező kommentje:
Tényleg? Na, ezt nem tudtam, most is bokacsizmában járok.
2013. okt. 14. 11:07
5/6 anonim válasza:
Ha magassarkút választasz, az nyújtja az alakod - nyilván ne 12 centiset ha sokat akarsz jönni-menni benne, valahol köss egy vállalható kompromisszumot.
Ha nem csatos-pántos vagy mintás keresztirányban, az is hosszabbnak tűnik.
6/6 anonim válasza:
Ez a könyv nagyon hasznos. Le van írva benne, hogy melyik testalkathoz mi illik, a kiegészítőkről is sok szó esik:
De biztosan a neten is találni öltözködési tippeket különféle testalkatokhoz.
3-as válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!