Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » SOS! Az UGG eszkimó csizma...

SOS! Az UGG eszkimó csizma átázik?

Figyelt kérdés
Van valakinek ilyen csizmája itt?:)Mert nekem nagyon tetszik, de elég drága, még leárazva is, és nem szeretném fél év mulva kidobni:SS

2013. okt. 13. 15:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha eredetit veszel(60-80 ezrekért),akkor biztosan nem fog átázni,de ha olcsó,kínai hamisítványt akarsz venni,akkor az azonnal átázik.

(De megjegyezném,hogy az UGG csizma/ UGG hamisítvány csizma már tavaly sem volt divat,viszont jó meleg)

Én még tavalyelőtt kaptam az egész családomtól egy eredeti UGG csizmát,és akkor volt ez igazán divat. Egyszer nem ázott be,nagyon bírja a strapát!

2013. okt. 13. 15:17
 2/4 A kérdező kommentje:

Eredetit szerettem volna venni, mert tavaly nekem is vot hamisítvány, és az kb 2 hónap alatt teljesen tönkrement.

Tudom hogy idén a motoroscsizmák meg egyebek divatok de nekem azok nagyon nem tetszenek://

2013. okt. 13. 15:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem divat az UGG? Dehogynem!!! Ha a hollywoodi sztároknak megfelel és viselik, akkor pont kishazánkban ne lenne divat? :D Ugyanmár! :D Nekem is van 2 Uggom, mindkettő eredeti természetesen, most fogom venni a harmadikat! Hihetetlen kényelmes, meleg, puha bőr, és nyilván ha nem bokáig taposol a vízben, akkor nem ázik át!

Egy megfelelő outfittel csodás!!!

Ajánlom a Heaven-t! Nagy a választék, és nagyon szépek vannak!

2013. okt. 13. 16:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Hóban nem ázik át, nagy latyakban és intenzív esőben viszont valamennyire igen, nekem 2 UGG-om van, egyik sem bírja a nagy esőt.
2013. okt. 13. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!