Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Divat még az eszkimó csizma?

Divat még az eszkimó csizma?

Figyelt kérdés
Tavaly és tavaly előtt nagy divat volt az eszkimó csizma, nekem még mindig tetszik, mert nagyon kényelmes, de nem tudom hogy rendeljek e UGG eszkimó csizmát..

2013. okt. 5. 18:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Én szerintem az kb egyenlő a mamusszal... :D ha esik az eső nagyon gyorsan elázik... de tényleg iszonyat jól néz ki!:) szerintem egy olcsóbbat rendelj/vegyél,de semmi kép se dobj ki vagyonokat egy jól kinéző mamuszra
2013. okt. 5. 19:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, csk épp azért akarok UGGt mert az tartós, és nem ázik át.:) És még ősz van, így felére le vannak értékelve!
2013. okt. 5. 19:49
 3/8 anonim ***** válasza:
a kenyércipő csúnya, ne vedd meg.
2013. okt. 6. 11:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik, de ennyi erővel már értelmes választ is adhattál volna.:)
2013. okt. 6. 13:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az eredeti UGG megéri az árát! Én imádom! :) De ha teheted, ne rendeld, hanem menj be üzletbe, és ott vedd meg! Egyébként én mikor az első UGG-omat vettem, ámultam mikor próbáltam a boltban! Nagyon puha, meleg! Imádom! És jobban tudsz dönteni is egy üzletben a sokféle csizma közül! :)
2013. okt. 6. 19:26
 6/8 anonim ***** válasza:

elso valaszado vagyok

ne haragudj h igy lehordtam a cipot:|

sok sikert remelem jo cipot valasztassz :D

2013. okt. 6. 22:51
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2013. okt. 7. 14:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha tetszik, kényelmes, akkor vedd meg! :) Kit érdekel, hogy divat-e? Nekem is van olyan csizmám, de nem márkás, szóval átázik, de ha nem esős az idő akkor meg pont jó :) Én is azért szeretem, mert meleg és mert kényelmes, és attól mert másnak nem tetszik, én még hordani fogom :)
2013. okt. 9. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.