Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez az óra hamis?

Peppusz kérdése:

Szerintetek ez az óra hamis?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mit gondoltok, ez az óra hamis? Ha az akkor mi az erre utaló jel? Előre is köszönöm a válaszokat.

KÉPEK: [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. márc. 15. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Ilyenek szoktak lenni a távolkeleti replika órák.
2014. márc. 15. 21:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Annak gondolom, de csak mert karcos és az óra burkolata eléggé egyszerű megoldású, a belső elüt a külsőtől.

Egy jó óra évek múltán sem karcolódik, mert olyan ötvözetből építik fel hisz ez a lényege.

2014. márc. 15. 21:49
 3/5 anonim ***** válasza:
a karcosság alapján ne itélj mert lehet az ora bármilyen jo ha nem vigyazol ra karcolodni fog a burkolat is!
2014. márc. 16. 00:47
 4/5 anonim ***** válasza:

elozo vagyok - a kérdésre válaszolva itt egy video

http://www.youtube.com/watch?v=9h3UnV9xjdE

ugyan csak bele bele tekertem de a video alapján az ora hamisitvany mert a csávo szerint az eredetin a kör alaku gomb (ott kozépen folul amivel lehet tekerani a számlap körüli gyurut) az mindig pontosan illleszkedik a háromszogbe... itt meg az a gomb ketszer akkora mint a háromszog

remélem tudtam segiteni :)

2014. márc. 16. 00:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is néztem videókat, és tényleg hamisnak tűnik.
2014. márc. 16. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!