Nem piacos kinézet, nagyon igényes másolat, a legnagyobb olasz gyártóktól. Ott tart a dolog, hogy megszólalásig hasonlít az eredetire. A hologram le van koppintva, a gombokon, felhúzókon ott a márkajelzés, címke ugyanaz. Igényes az anyag és a varrás. Szinte hihetetlen. Nem adok egy kabátért 80-150 ezer Forintot amennyibe kerülnek. 8-15 egy ilyen jobb kabát.
Csak a közeli barátok tudják, hogy kamu. A sok surmó azt hiszi eredeti. (Egyébként a ruháim 80%-a eredeti, de ezek a kabátok nagyon megtetszettek).
2013. nov. 27. 21:15
1/10 anonim válasza:
Szerintem az. Én inkább hordok egy divatos fazonú, kulturált "noname" darabot mint egy "jó" kamut. Ez nagyon szánalmas, ne haragudj. "Sok surmó azt hiszi eredeti"-felmerült bennem, hogy te mégis kinek akarsz felvágni? Egyszerű, divathoz nem értő embereknek könnyű. Azért megnézném, mit reagálnál, amikor egy Burberrys, Chaneles, Guccis társaság szólja le a kamu ruháidat. Biztosan nem lenne ekkora az arcod. :D
2013. nov. 27. 21:33
2/10 anonim válasza:
ki nem szarik bele,mi eredeti vagy sem...mondjak valamit? nem a ruha teszi az embert,bármilyen jól néz ki.
2013. nov. 27. 21:35
3/10 anonim válasza:
Gáz bizony. Komplexusaid vannak, azért érzel kényszert, hogy többnek mutasd az anyagi helyzetedet a valóságosnál. Felszínes, kiforratlan személyiséged van.
2013. nov. 28. 04:48
4/10 A kérdező kommentje:
Mint mondtam a ruhák 80%-a eredeti. Meg tudnám venni ezeket is. Csak sajnálok rá ennyit. Szívesebben elutazom azt a pénzt inkább.
2013. nov. 28. 10:23
5/10 anonim válasza:
Neked lesz majd kényelmetlen mikor leütnek az utcán hogy kiraboljanak. Attól függetlenül hogy gáz-e.
2013. nov. 28. 14:36
6/10 hancsi22 válasza:
hol szerzel be ilyen cuccokat! ? nekem is kellene! sztem nem gáz a sok surmo meg tenyleg elhiszi xdxd
2013. nov. 29. 18:51
7/10 anonim válasza:
Mikor értitek meg végre, hogy a világ legszánalmasabb prolisága hamis cuccokat hordani? Utolsó, a sok "surmó" meg persze, hogy elhiszi, hiszen ugyanolyan egyszerű, proli lelkek mint ti. Erre írtam, hogy egy olyan társaság, akikben fel sem merül, hogy a nyaralás érdekében kamu szarokat vegyenek, kilométerekről kiszúrják a kamut, bármennyire is jónak tűnő hamisítvány. Tervezői darabok azoknak valók, akik megengedhetik maguknak, hogy ne nézzék semminek se az árát.
2013. nov. 30. 20:02
8/10 anonim válasza:
Ja és amúgy elmondom, hogy nekem is van DKNY órám, Swarovski ékszerem, Burberry sálam, több drága tervezői parfümöm (Dior, szintén DNKY, CK, Guerlain..stb), de ezeket ajándékba kaptam, magamnak még nem tudnám megvenni. Ha az órát felvenném egy kamu Gucci ruhával, akkor a "sok surmó" biztos hanyattvágná magát, de egy jobb társaságban biztosan kiröhögnének. Ha viszont egy középárasnak számító Mango ruhával vállalom, egy jobb társaságban sem néznének ki, pont mert nem akarok többnek látszani. Na ezt kéne megérteni egyeseknek...
2013. nov. 30. 20:18
9/10 anonim válasza:
"magamnak még nem tudnám megvenni".
gondolom, mert fiatal vagy. örülök, hogy van ilyen hozzáállás is a világban, eléggé kiveszőben van, de ezek szerint van még remény:)
kérdező, ha te pedig sajnálod rá a pénzt, és inkább nyaralni mennél, akkor menj nyaralni, többet ér, jobb az ár-érték arány, meg minek vennél erőn felül olyasmit, amivel csak felvágni akarsz (bár tényleg felmerül a kérdés, hogy kinek). és igen, ha sajnálod rá a pénzt, akkor az erőn felül van. szóval röviden a kérdésre válaszolva: igen, gáz.
2013. dec. 3. 14:53
10/10 anonim válasza:
8# én nem tudom te mi ellen lázadsz ennyire, de sztem vmi komoly trauma érhetett vagy nem tudom. mert az hogy egy gazdag társaság méterekről kiszúrja hogy az hamis e vagy sem, ez egy orbitálisan nagy baromság, pláne az, hogy kinevetik..én nem tudom milyen társaságra gondoltál. illetve hogy a világ legszánalmasabb dolga hamis cuccokban járni, sztem ez csak akkor ciki ha az ember felvág vele és hősködik hogy hú de kemény meg gazdag, aki viszont mondjuk ajándékba kapott egy kamut (mint pl én, roberto cavallit) és csendben van az abszolút nem szégyen ..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!