Szerintetek is iszonyat béna a két stylist a radikommandóban a viván? Nézitek?
Direkt ide írtam és nem a szórakozáshoz, mert öltözködésről van szó.
Én néha annyira ideges vagyok, hogy milyen bénák!!:)Rosszul válogatják össze a ruhákat, nem is illik sokszor az illetőhöz!
Ja és ami még kiakasztó a műsorban, hogy nem az adott ember stíluságoz igazítják a hajat, sminket, ruhát, hanem egy szárhoz!
Hát én kiakadnék, ha e fodrászom, vagy a sminkesem azt mondaná, hogy most így csinálom, mert ez "rihannás".Ha olyan profik, akkor jó lenne ha meglátnák mi a csajszi saját stílusa, nem??:)
Az a baj,hogy valaki,hogy jó stylist legyen jobban meg kéne ismerni az embereket,hogy felöltöztesse!
Tehát ha ugy látjuk,hogy egy lány nem szereti a szoknyát,feszeng benne,akkor egyértelmű,nem adjuk rá,hanem keresünk olyan nacit,ami passzol hozzá!
Ezért béna néha akét stylist,mert nemtudják rendesen,hogy kit is öltöztetnek fel...
MOst abból hogy valaki mondjuk ....mittudomén elmondja,hogy irodában dolgozik,néha eljár szórakozni egy pubba,kedvenc zenéje pl Whitney Huston,kedvenc szine a kék,és szereti az ékszereket,ez édeskevés:D
Ráadásul figyelni kell a frizurára,sminkre...,amit ztem jobban elszoktak szúrni,mint a ruhát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!