Szerintetek is iszonyat béna a két stylist a radikommandóban a viván? Nézitek?
Direkt ide írtam és nem a szórakozáshoz, mert öltözködésről van szó.
Én néha annyira ideges vagyok, hogy milyen bénák!!:)Rosszul válogatják össze a ruhákat, nem is illik sokszor az illetőhöz!
Ja és ami még kiakasztó a műsorban, hogy nem az adott ember stíluságoz igazítják a hajat, sminket, ruhát, hanem egy szárhoz!
Hát én kiakadnék, ha e fodrászom, vagy a sminkesem azt mondaná, hogy most így csinálom, mert ez "rihannás".Ha olyan profik, akkor jó lenne ha meglátnák mi a csajszi saját stílusa, nem??:)
Ráadásul ki is kell fizetniük. :S
Láttam már párszor és szegény csajokat mindig a ruhánál rontják el. :/
azt figyeltem,hogy a csajoknak a hajnál meg a sminknél még happy a dolog menete,aztán a ruhánál az a gáz mikor meglátják az összeállításokat,és mindenki tudja a jó kva anyjukba a sztájlisztokat nem lehet elküldeni, sz.r közérzettel ,és gáznak érezve magukat sétálnak el a randira.
nemlennék szereplöje ennek az elrontott mesének
A ruha néha tényleg ront az összképen. A két öltöztetőnek megvan a maga stílusa, és attol nem tudnak elrugaszkodni.
Én személy szerint imádom Zsidrót, és a munkáit is. A sztárhoz hasonlítgatás azért van, mert a haj után a sminket igy könnyebb elkészíteni. Szerintem... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!