Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek is iszonyat béna...

Szerintetek is iszonyat béna a két stylist a radikommandóban a viván? Nézitek?

Figyelt kérdés

Direkt ide írtam és nem a szórakozáshoz, mert öltözködésről van szó.

Én néha annyira ideges vagyok, hogy milyen bénák!!:)Rosszul válogatják össze a ruhákat, nem is illik sokszor az illetőhöz!

Ja és ami még kiakasztó a műsorban, hogy nem az adott ember stíluságoz igazítják a hajat, sminket, ruhát, hanem egy szárhoz!

Hát én kiakadnék, ha e fodrászom, vagy a sminkesem azt mondaná, hogy most így csinálom, mert ez "rihannás".Ha olyan profik, akkor jó lenne ha meglátnák mi a csajszi saját stílusa, nem??:)

2009. dec. 14. 18:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nézem a műsort hát néha tényleg elég béna ruhákat raknak össze de azért szoktak jók is lenni.Mondjuk szerintem a hajak általában jól állnak a lányok szal evvel nincs gond.
2009. dec. 14. 18:14
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
igen, ezt én sem értem, hogy miért egy sztárról másolják le a lány kinézetét. nekem igazából csak az nem tetszik, hogy szinte mindegyik lányt ugyanúgy öltöztetik fel (színes harisnya, egymásra halmozott pólók és nagyon-nagyon sok nyaklánc meg karkötő szinte mindél van). egyedivé nem teszik őket, az biztos, de azért néhány tippet néha el lehet lesni azért.
2009. dec. 14. 18:25
 3/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Tényleg lehetne kicsit egyedibben öltöztetni.Szerintem a csajok többet nem veszik föl azt a szerkot, amit ott adna rájuk...
2009. dec. 14. 19:24
 4/12 anonim válasza:
100%
Én szerepeltem a randikommandóban. Minden jó volt, a hajam, sminkem, erre jött ez a két balf*sz és elrontott mindent... Megmondtam, hogy nem tetszik egyik sem amit rám aggattak és hogy marhára nem az én stílusom, nem is áll jól és még a "hollywood-i glam-hez" sem passzolt amit kitaláltak rám... És még nagyra is vannak magukkal.. De senki sem szereti őket, pofátlan, beképzelt bunkók. :)
2009. dec. 14. 19:27
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ráadásul ki is kell fizetniük. :S

Láttam már párszor és szegény csajokat mindig a ruhánál rontják el. :/

2009. dec. 14. 19:28
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
a kedvencem amikor 600 karperecet (!) aggatnak mindenkire, mert ha még karlánc, karkötő lenne, az egy dolog, az jól is nézhet ki, de amikor egy köteg műanyag sz.rt rájuk pakolnak... most komolyan... de nekem amúgy a zsidró hajak se bejövősek, van 1-2 jó, de alig... a sminkek viszont nagyon is tetszenek! :)
2009. dec. 14. 19:36
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
hát az a b*zi pasi nagyon béna de sztem a csaj az ott van:D
2009. dec. 14. 22:03
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

azt figyeltem,hogy a csajoknak a hajnál meg a sminknél még happy a dolog menete,aztán a ruhánál az a gáz mikor meglátják az összeállításokat,és mindenki tudja a jó kva anyjukba a sztájlisztokat nem lehet elküldeni, sz.r közérzettel ,és gáznak érezve magukat sétálnak el a randira.

nemlennék szereplöje ennek az elrontott mesének

2009. dec. 14. 22:20
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem jó stylistok csak az a baj , hogy nekik is meg van adva, hogy milyen márkájú ruhákból öltöztethetik fel a lányokat és pl. a mayo chixből nem lehet egy hiperszuper szettet összerakni. Zsidrónak meg soha nem engedném, hogy a hajamhoz érjen szerintem nem jó fodrász, Évi viszont szuper sminkes.
2009. dec. 14. 23:26
 10/12 anonim válasza:

A ruha néha tényleg ront az összképen. A két öltöztetőnek megvan a maga stílusa, és attol nem tudnak elrugaszkodni.

Én személy szerint imádom Zsidrót, és a munkáit is. A sztárhoz hasonlítgatás azért van, mert a haj után a sminket igy könnyebb elkészíteni. Szerintem... :)

2009. dec. 15. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!