Mennyit áldoztok egy farmerra? Milyen üzletet ajánlotok? Kb. hány farmerotok van? Ezek milyen szabásúak?
Figyelt kérdés
2014. márc. 9. 09:20
2/9 anonim válasza:
Minél kevesebbet, általában turizok. Ami még olcsó az a Kik és a Tesco. Jelenleg kettő van, mindkettő bootcut. 5000-nél többet csak kabátért és cipőért fizetnék.
3/9 anonim válasza:
Max.8 ezer forintot,New Yorker,Tally,kínai.
4/9 anonim válasza:
Általában a C&A-ban veszek farmert, vennék a New Yorkerben is, csak azok elég kicsik rám...
8 rugó körül szoktam költeni / darab. Most egy normális szabású, és két skinny leg farmerem van, az utóbbi kettőt jobban szeretem.
Farmer halásznadrágjaim is vannak, abból talán kettő, egy világosabb és egy sötétebb, de halásznadrágból szívesen hordok más anyagút is. Hosszú szárú nadrágból csak a farmert kedvelem, állásinterjúra szoktam húzni csak kosztümnadrágot.
5/9 anonim válasza:
Max 5000 ft. Neten szoktam rendelni, mivel boltba csak ugyanolyan van mindenfelé. 5 db van most, 2 trapéz, 1 szűk, 2 rövid.
6/9 anonim válasza:
Van 2 Levis, 1 Reserved, 1 turis, 1 Pimkie, 1 Magenta, 1 C&A
Legdrágább Levisek voltak 19.000 / db, Magenta 17.000 Ft, a többi sokkal olcsóbb.
7/9 anonim válasza:
max. 4 ezret, de 3 ezer fölé nem szívesen megyek.
van egy világoskék, egy sötétkék, meg egy zöld. mind csőnaci..
8/9 anonim válasza:
ha nagyon bejön akkor 15-16, egyébként átlagosan 8-10, mondjuk ma beszabadultam egy c&a-ba és láttam 6k-ért, vettem is 2-t
9/9 anonim válasza:
max 5 ezret költök rá és van 8 darab :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!