Furcsán nézne ki, ha ezt venném fel holnap?
Figyelt kérdés
Van egy derékszoknyám, amit hosszuujjú felsővel szoktam hordani, viszont fogytam, így egy kicsit bőnek tűnik a kettő együtt.
Van egy rövidujjú fehér toppom, amivel viszont tökéletesen passzol, és jól is néz ki együtt.
Erre viszont egy fekete hosszított kardigánt tudnék felvenni, mert nincs olyan boleróm, ami passzolna ehhez. Hülyén nézne ez így ki? Kb. olyan hosszú a pulcsi, mint a szoknya alja.
Inkább hanyagoljam?
2014. márc. 4. 21:20
1/3 anonim válasza:
szerintem jól nézne ki ;) én pl bírom a hosszított kardigánokat, szóval én megpróbálnám :)
2/3 anonim válasza:
Én is szoktam szoknyát nyitott kardigánnal hordani. Ha teszel rá egy övet a derekadnál, akkor tök csini leszel :)
3/3 anonim válasza:
Nyugodtan vedd fel :)
Én övet nem tennék rá mondjuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!