Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi ez a hatalmas Nike AIR MAX...

Mi ez a hatalmas Nike AIR MAX őrület?

Figyelt kérdés
Mostanában szinte mindenkin, csak ilyet látni....

2014. márc. 4. 18:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
29%
Csak érdekességképpen jegyzem meg, ahogy így olvastam az Amerikából idetelepülő válaszolót: apukám 1992-ben járt Amerikában egy kiküldetésen és onnan hozott anyukámnak ajándékba egy ilyesmi Nike cipőt: csiricsáré volt, színes és rohadt ocsmány. De akkor ott tényleg ez volt a divat. Egy időben én is hordtam, amikor belenőttem, de aztán kidobtuk :) Tényleg nevetséges és egyszerre sírnivaló, hogy 25 évvel ezelőtti amerikai divatot majmol a magyar nép...
2014. máj. 5. 12:26
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Az air max az egy "kultikus" cipő, nem 25 évvel ezelőtti divatot majmol a magyar nép, folyamatosan kapható volt 90-es évek óta, annyi, hogy most megint felkapták MINDENÜTT és most jobban szem előtt van, mivel újra sokféle van belőle és divatosnak számít. Ennek ellenére pl. apám 25éve csak air maxet hord, és mindig tudott újat venni, igaz elég nehéz volt normális színösszeállítást találni (a bő választék ellenére most is az, mivel ilyen hiperszuper menő összeállítások futnak most), meg néha Angliában futottunk bele megfelelőbe, mivel ott nagyobb a választék. Én meg abban futok isten tudja mióta.

Komolyan, akik szerint a magyar nép 25 éves lemaradással utánozza az Egyesült Államokat, aszerint a nike kizárólag a magyar piacra jött most hirtelen ki ezerféle szín összeállítású és formájú air max cipővel? (Air max-en belül is vannak különböző modellek)

1991-ben meg egészen más volt a helyzet, mint manapság, akkoriban a magyar azt sem tudta, hogy mi az internet például, meg alig volt valami üzlet a skálán meg a lengyel piacon kívül, nem csoda, ha úgy néztünk ki, ahogy. Manapság itt van mindenféle nemzetközi divat üzletlánc boltja, amiben TELJESEN UGYANAZT lehet megvenni mint a világ többi részén, higgyétek el, annyi a különbség, hogy itthon egy pár ruha nem kapható, de ami kapható, az külföldön is ugyanakkor kapható. Az internetezés elterjedtségével meg gyakorlatilag le sem tudunk maradni arról, hogy ki mit hord a világon.

2014. júl. 17. 11:08
 13/15 anonim ***** válasza:
79%
ja és cső nadrággal meg testnadrággal meg ilyenekkel jó, hogy otromba. Viszont tényleg nagyon kényelmes, jó sportcipő, de nem is arra van kitalálva, ahogy most hordják. Én is csak melegítővel megyek ki benne, de azért voltak már furcsább divatok is.
2014. júl. 17. 11:11
 14/15 anonim ***** válasza:
43%
nem az a baj hogy hordják, hanem hogy olyan divatot teremt 25 évvel később, ami már egyszer az Államokban lefutott. Azért azt ne felejtsük el hogy Magyarország mindig is le volt és le lesz maradva a nyugati világtól, de hát kis porfészek lévén neki ez jutott.
2014. júl. 17. 11:50
 15/15 anonim ***** válasza:

Fikázhatjátok Magyarországot hogy le van maradva, de ha kicsit is képben lennétek tudnátok hogy az idei nyári air max divat mindenfelé divat.

Ld: lookbook

2014. júl. 18. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!