Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha a hostess formaruhához...

Ha a hostess formaruhához cipőt is kaptam, hordhatom a saját cipőmet ha hasonlít hozzá de kicsit alacsonyabb a sarka?

Figyelt kérdés
Sajnos a cipőben amit kaptam az egész napos ácsorgásban, mászkálásban eléggé megfájdul a lábam a nap végére, van egy nagyon hasonló saját cipőm aminek kicsit alacsonyabb a sarka, felvehetem azt helyette?

2014. márc. 4. 14:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd a céget, amelyik alkalmaz. Mi itt hiába mondjuk, h persze, veddmfel a sajátod, ha a cég mereven ragaszkodik az általuk adott darabhoz.
2014. márc. 4. 14:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha munkaruhaként kaptad, akkor nem,

ha azért, hogy ne a Tied kopjon, igen.

.

Erre a valódi választ - ahogy az előttem szóló írta - csak a munkaadód adhat!

2014. márc. 4. 14:50
 3/8 anonim ***** válasza:

szerintem is felveheted a sajátodat, mivel mégiscsak ez határozza meg mennyit tudsz talpon lenni.

Milyen magas amúgy a sarka? tudsz esetleg képet küldeni róla?

2014. márc. 4. 17:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Hol hostesskedsz? nem tudsz néha kibújni belőle pihentetni a lábad?
2014. márc. 4. 19:02
 5/8 anonim ***** válasza:
11%

Aki nem bírja a magassarkút, miért vállal ilyen munkát?

A következő lépés mi lesz? Gumicsizmát húzol? Menj betanított melóra, ott megteheted, hogy a saját vackaidban égeted magad.

2014. márc. 4. 19:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is hostesskedtem, és nekem is túl magas volt a cégtől kapott cipő (vagy nagyon vékony volt a sarka), de ez nem hatotta meg a főnökömet. Viszont amikor megmutattam, hogy mennyire csúszik a tükörsima talpa, akkor megengedte, hogy a saját cipőmet vegyem fel, de előtte meg kellett mutatnom neki azt is. Szerencsére a sajátom nagyon hasonlított a cégtől kapott darabra, csak valamivel vastagabb a sarka. Mondjuk az elég para volt, hogy az én cipőmnek is sima a talpa, de azt nem ellenőrizte hálistennek :D
2014. márc. 5. 10:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Bevallom csajok, hogy nem értelek titeket. A sarok vastagságának semmi köze a kényelemérzethez. Nekem a legvékonyabb sarkú magassarkúm a legkényelmesebb.

Szerintem inkább az a baj, hogy egyébként nem gyakran hordtok magassarkút, ezért szenvedtek benne. Most vagy ezen kell változtatni, vagy más munka után kell nézni, mert ha tetszik, ha nem, itt nőiesen kell öltözködni.

2014. márc. 5. 12:52
 8/8 anonim ***** válasza:
És még valami: ha én lennék a főnököd, engem mocs.osul nem érdekelne az otthoni cipőd. Vagy hordanád amit a megbízó/vagy én kitalált neked, vagy ballaghatnál haza. Előtte azért megmutatnám neked, hogy kell viselni az adott cipőt, csak hogy tanulj is valamit.
2014. márc. 5. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!