Milyen haj, és milyen ruhák illenének az alakomhoz?
Szia!
A vastag váll és csípő miatt én tunikát javasolnék, tudod most divat. És ezt feldobnám egy derékra helyezett vastag övvel, ami kiemeli a vékony derekat, így oda kerül a hangsúly.
Szerintem egy farmerral viseld, és magassarkúval, hogy hosszabbítsa a combot. Előnyös a fekete naci, akkor viszont a felső mindig legyen szép színes, hogy ne légy egyhangú+ dobd fel szép színes karpereccel, lánccal, fülbevalóval.
Utolsó vagyok:
A helyedben én sok tunika szerű ruhát is viselnék, szintén övvel és vastagabb fekete harisnyával, térdig érő csizmával. Optikailag lehet vele csalni, csak bátran!
Nee!
A csőnaci nem előnyös a vastag comb miatt. A fiús póló meg eltakarja a derekadat. Azon legyen a hangsúly, mert vékony.
A hajad:
Elől oldalfrufru, hátul egyenletesre vágatva, és elől fokozatosra szedve. Ezzel nincs sok baj. Nem írtad a hajszínt, de gondolom barna. Akkor némi bordós árnyalatú tinccsel dobnám fel, vagány és szexi lenne. A szemöldöködnek legyen szép íve, bízd a kozmetikusra!
Most nagyon trendi a magasított derék, mivel van csípőd és keskeny a derekad, neked való... (én is szeretem, de nekem nincs vékony derekam és nem az igazi...)
Amúgy a csípőnaci és a testhezálló vékony pulcsik is jó választás. Nem kell rejtegetned magad, tunika annak kell, akinek a HASA nagy... a keskeny derekat csak leplezi a tunika, kár lenne.
A válltömést és a vállban húzott felsőket, kabátokat hanyagold.
Utolsó vagyok.
Szerintem ez a nadrágfazon jól mutat az alakodon, bárhol lehet kapni, Zara, Mango....
Ha bizonytalan vagy, ez a honlap iszonyú jó, a világ minden táján fotóznak, érdemes ötleteket csenni :)
(zárójelesen: az én hajam olyasmi mint ennek a lánynak imádom, nem bántam meg, hogy 1 hónapja vágattam frufrut :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!