Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen haj, és milyen ruhák...

Milyen haj, és milyen ruhák illenének az alakomhoz?

Figyelt kérdés
Az arcom ovális a szemeim,szemöldököm sötétbarna az orrom átlagos a szám nagy a bőrszínem pedig se nagyon világos se nagyon sötét...Az alkatom:a vállaim kicsit szélesek,melleim közepesek(75 C),derekam vékony,csípő inkább vastag,combjaim a vádlimhoz képest duci,vádlim kicsi ...na??
2009. dec. 12. 22:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A vastag váll és csípő miatt én tunikát javasolnék, tudod most divat. És ezt feldobnám egy derékra helyezett vastag övvel, ami kiemeli a vékony derekat, így oda kerül a hangsúly.

Szerintem egy farmerral viseld, és magassarkúval, hogy hosszabbítsa a combot. Előnyös a fekete naci, akkor viszont a felső mindig legyen szép színes, hogy ne légy egyhangú+ dobd fel szép színes karpereccel, lánccal, fülbevalóval.

2009. dec. 12. 22:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok:

A helyedben én sok tunika szerű ruhát is viselnék, szintén övvel és vastagabb fekete harisnyával, térdig érő csizmával. Optikailag lehet vele csalni, csak bátran!

2009. dec. 12. 22:42
 3/10 A kérdező kommentje:
most így öltözködök:csőnaci.néha feldobok egy fiuus pólót (xs) ..és converse cipő..szerintetek??
2009. dec. 12. 22:44
 4/10 anonim ***** válasza:
77%

Nee!

A csőnaci nem előnyös a vastag comb miatt. A fiús póló meg eltakarja a derekadat. Azon legyen a hangsúly, mert vékony.

A hajad:

Elől oldalfrufru, hátul egyenletesre vágatva, és elől fokozatosra szedve. Ezzel nincs sok baj. Nem írtad a hajszínt, de gondolom barna. Akkor némi bordós árnyalatú tinccsel dobnám fel, vagány és szexi lenne. A szemöldöködnek legyen szép íve, bízd a kozmetikusra!

2009. dec. 12. 22:48
 5/10 anonim ***** válasza:

Most nagyon trendi a magasított derék, mivel van csípőd és keskeny a derekad, neked való... (én is szeretem, de nekem nincs vékony derekam és nem az igazi...)

Amúgy a csípőnaci és a testhezálló vékony pulcsik is jó választás. Nem kell rejtegetned magad, tunika annak kell, akinek a HASA nagy... a keskeny derekat csak leplezi a tunika, kár lenne.

A válltömést és a vállban húzott felsőket, kabátokat hanyagold.

2009. dec. 13. 11:51
 6/10 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Szerintem ez a nadrágfazon jól mutat az alakodon, bárhol lehet kapni, Zara, Mango....

[link]

Ha bizonytalan vagy, ez a honlap iszonyú jó, a világ minden táján fotóznak, érdemes ötleteket csenni :)

(zárójelesen: az én hajam olyasmi mint ennek a lánynak imádom, nem bántam meg, hogy 1 hónapja vágattam frufrut :))

2009. dec. 13. 11:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát a melled ha C-s, akkor az átlagnál egy picit nagyobb. A derekad vékony, a csípőd szélesebb egy kicsit, vagyis tuti csaj vagy!!! El ne rejtsd a csinos alakodat tunikákkal, az a girnyóknak való! Szerintem csípőnadrág, enyhén bővülő szárral. És szők pólók, akár rövidebbek is. Derékig érő, karcsúsított fazonú blézer. Csinos lehetsz!!!
2009. dec. 13. 15:54
 8/10 anonim ***** válasza:
ahogy a töbiek irták csőnadrák tunika vastag övel a csőnadrágba valamilyen sötét szinüt és a fius pólokat kerüld az én alakom is ilyen és a magas sarku cipő vagy a telt talpuak én még sport cipővel is szeretem
2009. dec. 13. 21:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Fúúú, a linkelőnek üzenem, hogy jó szar az ízlésed, ha ilyen szarokat magadra húzol. Ez pocsék.
2009. dec. 14. 13:40
 10/10 anonim ***** válasza:

[link]

it jó nacik vanak én az utolsó előti vok

és it 1 oldal ahol elég jó tunikák vannak

[link]

[link]

a bonprix a kedvencem

és a csizmák is jó nekem a 6 tecik

[link]

2009. dec. 14. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!