Hogyan öltözzek, hogy ne úgy nézzek ki mint, egy 14 éves? Mi állna jól az alakomhoz?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok és egyszerűen semmit nem értek a divathoz. Ráadásul az alakom sem a legszerencsésebb.. 165 cm vagyok és 53 kg, ami úgy oszlik el, hogy a lábamon semmi, mintha gyufák lennének az összes többi a fenekemen a hasamon és a mellemen van.. Egyszerűen hiába veszek meg bármilyen divatos ruhát úgy nézek ki bennük,mint egy bohóc.. Milyen ruha kellene ahhoz, hogy eltakarjam a hasam és a fenekem, de egyben nőiesebbnek is tűnjek, tehát idősítsen kicsit?2011. máj. 20. 18:26
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, jó ötletnek tűnik..
2011. máj. 20. 18:43
3/4 anonim válasza:
első vagyok, mivel a lábaddal nincs baj, vehetnél fel farmer rövidnadrágot, egész picikét, és hozzá valami buggyosabb felsőt, tudod ami a hasadnál buggyosodik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!