Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon idiótán nézne ki?

Nagyon idiótán nézne ki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pár nap múlva lesz egy nagy össznépi vacsi a koliban, bulival, mindennel és az a kérdés, hogy miben menjek..

A térdmerevítőt fel kell vennem, az viszont csak a melegítőm alá fér el, na meg a legkényelmesebb térdkímélő cipőm az a futócipőm..

Egyébként meg csak nadrág fölött tudnám viselni, de hát az meg hogy néz ki.. Mondjuk oké, fekete, meg van fekete nadrágom, de csak nem az igazi..

Igazából az edzős cuccom elég jól néz ki, szóval nem néznék ki szakadtan, de szerintetek mi a jobb?

Csinos melegítőben, alatta a merevítővel? (koli, szóval nem néznének ki, táncolni meg úgyse fogok)

Vagy csinosabban, de akkor kívül lesz a merevítő?

Még van pár napom, de nem fog helyrejönni a lábam annyi idő alatt.. A vacsira meg mindenképp el akarok menni, beszélgetni barátokkal, régi ismerősökkel.

2014. márc. 3. 14:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a csini+merevítő kívül-re szavazok. Milyen ruháid vannak?
2014. márc. 3. 14:22
 2/8 A kérdező kommentje:

3 féle farmer. Világoskék, sötétkék, fekete, de úgy gondoltam, hogy ha már a merevítő fekete, akkor az a legkevésbé feltűnő, ha a feketét veszem fel.

Aztán hozzá van felsőm többféle is, ami jó az edzőcipőmhöz, szóval az is csini lenne, csak hát az, hogy kívül van a merevítő.. Nem gáz? Tuti?

2014. márc. 3. 14:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Próbáld fel mindennel, aztán meglátod.
2014. márc. 3. 14:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Oké, köszi. :) Mondjuk múltkor láttam egy lányt, akinek szintén kint volt a merevítő, és amúgy nem volt gáz, csak nem szeretem mutogatni ha bajom van. :)
2014. márc. 3. 14:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is csini, kívül merevítővel. Melegítő inkább otthonra való, akkor is, ha jól néz ki.
2014. márc. 3. 16:28
 6/8 anonim ***** válasza:
De ne edzőcipőt vegyéél... :-) hanem inkább valamilyen csinosabb lapossarkú cipőt, ha probléma van a lábaddal. És csatlakozom az előttem szólókhoz! ;-) :-)
2014. márc. 3. 17:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is csinosban. Ha a térdednek csak a futócipő a jó, mehet az is, de ha van ruhához illőbb lapos cipőd, felvehetnéd azt is. Az edzős cucc nem odaillő lenne szerintem. :)
2014. márc. 3. 18:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Csiniben fogok menni, meg valami egyszerű edzőcipőben. :)
2014. márc. 4. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!