Ez így idiótán nézne ki?
Figyelt kérdés
Egy ilyen nadrág, csak sötét rózsaszínben:
Fekete combzoknival:
Egy fekete atlétával, fekete tornacipővel. Idiótán néznék ki? Nem vagyok kövér, a combom kb akkora, mint az első képen szereplő nőnek. 16/L
2012. aug. 4. 20:15
1/9 anonim válasza:
Minek vennél fel akkora zoknit? Anélkül nem gáz
2/9 anonim válasza:
Sztem jól nézne ki.:) Mondjuk nem tudom,én ehhez a kombóhoz nem tornacipőt vennék fel,de így is jó.:)
3/9 anonim válasza:
Szerintem ez nem olyan stílusú nadrág, ami jó harisnyával. Meg akkor is... talán térdzokni. Meg a tornacipő is necces. Szóval így ahogy leírtad, szerintem gázos.
4/9 anonim válasza:
* térd alattig érő zoknira gondoltam...
5/9 anonim válasza:
Egyedi lenne.Nyugodtan vedd csak fel :)
Aki meg leszólja annak semmi egyedisége nincsen mert nem tud mást elképzelni a megszokottnál...
6/9 anonim válasza:
lehet hogy hülyén nézne ki, de amíg fel nem veszed nem tudod meg hogy neked jól áll e, ha igen ne érdekeljen ki mit mond
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 4. 22:58
8/9 anonim válasza:
Szerintem egy olyan naci ilyen zoknival és mondjuk fekete/olyan rózsaszínű tornacipővel vagy valamilyen magas szárúval és fekete toppal nagyon nagy lenne:DD
9/9 kiscica005 válasza:
nem rossz szerintem,csak akkor már tényleg ne torna cipővel mert az úgy kicsit furin néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!