Szeretem a divatos ruhákat, hogy öltöztök 34 éves nőként? Mit nem vesztek fel már?
Nincs különleges harmincas öltözködésem :)
Talán annyi, hogy régebben gyakran hordtam farmert. Most már ritkán, ha nadrágot húzok, akkor is valami csinosabbat, blúzzal, vagy egy egyszerű felsővel, kardigánnal. Sokat járok egyberészes ruhában. Ha jobb idő van, akkor szeretem a blézereket kabát helyett.
Nyakadra tegyél arckrémet minden este, hogy ne száradjon ki és ne legyen hamar ráncos.
Karra pedig lehet súlyzózni, hogy feszes maradjon a bőr és ne lógjon.
Én 29 vagyok (leszek 1 hónap múlva) de szerintem pont úgy fogok öltözni mint most...meg ahogy 5 éve :)
22 évesen szültem egy kislányt az alakom elég elfogadható (hastájékon van némi felesleg).
Leggings+ tunika, farmer + felső/ tunika
Körömcipő, bakancs, bizsuk, nagy táska, pilótaszemüveg...
Elég divatos vagyok, ezt tudom magamról, átlagos semmiképpen akkor se ha amit irtam fenn ruhák átlagos szettek, de rajtam valahogy mégsem azok :)
Semmit sem változtattam. A bőröm szebb, mint sok húszévesé (nem szolizok, nem dohányzok, nem sminkelek).
Ja és nemrég kérték a személyimet, amikor a páromnak dohányt vettem :D
Egyébként sosem mások miatt öltöztem, csak amiatt, hogy én hogy éreztem magam az adott ruhában.
Ráadásul jobb az alakom, mint huszonévesen, mert teltebbek az idomaim. Van csípőm, fenekem, mellem.
Egészen nyugodtan öltözz úgy, ahogy kedved van, te is nőiesebb vagy már, mint tíz éve voltál ;)
34 vagyok én nyáron simán hordok minit, az alakom pont olyan hogy szoknyából az áll a legjobban.
Amit _már_ nem veszek fel, az az edzőcipő utcára, hosszú szoknya, bő pulcsik, rövidebb pólók (legalább csípőig érjen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!