Szövetkabát sportcipővel gáz?
Figyelt kérdés
Nagyon sok ember hordja úgy, és nekem végülis tetszik is... :)2009. dec. 12. 16:57
2/20 anonim válasza:
hát ez nem illik össze...ezekhez(ha lány) csizma megy, de spotcipő nem!
3/20 anonim válasza:
szerintem ha 25 alatt vagy, akkor simán...végülis ez nagyon fiatalos! ha felette vagy akkor inkább valami szép csizma...
4/20 anonim válasza:
Én már láttam ilyet!Szerintem nagyon gusztustalan...GÁZZZZ!De ők tudják!Én tuti nem venném fel úgy!!!
20L
5/20 anonim válasza:
A szövetkabát lényege az elegancia. Hogy jön ehhez a sportcipő????
Van egy bokáig érő fekete sz.kabátom, még lapos csizmával sem szívesen veszem fel, nem hogy sportcipővel!
7/20 A kérdező kommentje:
25 alatt vagyok, 15 éves vagyok :)
köszönöm a válaszokat, bár elég vegyesek :):D
2009. dec. 12. 20:06
8/20 anonim válasza:
Én eddig még nem is gondoltam arra,hogy gáz lenne,pedig már lassan 2 éve hordom úgy:)Amúgy másokat is láttam már sportcipőben és szövetkabátban.
10/20 A kérdező kommentje:
szerintem sem gáz amúgy, csak egy idióta kisvárosban élek, ahol mindenkit megszólnak:)
2009. dec. 13. 09:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!