Nincsennek rendes ruháim. Mit csináljak hogy legyen?
14éves lány vagyok és nagyon kevés ruhám van.minden nap ugyanabba a nadrágba megyek,cipőbe...Már 1 hónapja megyek suliba ugyanabba a pulcsiba :(.Mikor odaértem tegnap már piszkáltak hogy mivan nincs más ruhám?meg hogy nem rohad e rám?anyának szóltam ő meg mondta hogy minek meg nem...tisztára maradi!még azt sem engedi hogy leborotváljam a nemiszervem.és még kirándulás is fog lenni...mikor évente 1x megyünk piacra akkor csak 1 ruhát vesz és kész.aztán úgy ki van akadva hogy vett nekem ruhát.nincs mibe mennem suliba nem tudom micsináljak :(sőt már csak 1 nadrágom van a másik 2őt nagyon kinőltem.mit csináljak hogy legyen már ruhám?:'( nem érzem jól igy magam
Bocsi a helyesirásért!siettem ezért nem figyeltem hogy irok.
Mi a méreted?
Ha kapsz zsebpénzt menj el abból turiba.
Zsebpénzt gyűjts össze és vegyél valamit. Kérj szülinapra névnapra, stb.
Viszont a nemiszerved ne borotváld, mi értelme 14 évesen? Senki nem látja és elég sok fertőzést el lehet kapni csupaszon... nem hiszem hogy nőgyógyászra lenne pénz ha ruhára sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!