Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok, látszik ezeken...

Mit gondoltok, látszik ezeken a ruhadarabokon, hogy nem újonnan vásároltak, hanem turiból?

Figyelt kérdés

Mielőtt ezt írnátok, nem azért tettem fel a kérdést,mert ez alapján fogom hordani esetleg nem hordani őket, csak kíváncsi vagyok mások véleményére, észre lehet-e róluk venni,hogy turiból vannak? Mikor először megláttam őket ott teljesen újnak tűntek,amikről én soha nem mondanám meg hogy turiból vannak. Nem extrák, de megteszi:)

Ti mit gondoltok? (Kérlek ne tegyétek át más kategóriába:)

[link]

2014. febr. 26. 21:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%
Mi az hogy nem hordanád más után a ''rongyokat''?Képzeld édesanyám turiban dolgozik és olyan márkás ruháim vannak amiről te csak álmodozhatsz..szerencsétlen..-.-
2014. febr. 26. 22:29
 12/16 anonim ***** válasza:
96%
Nem látszik, teljesen jók. Utolsó: a hülyéket meg nem érdemes győzködni, hadd költse a sok pénzt a vadonatúj, márkás ruhákra, ő baja.
2014. febr. 26. 22:40
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

"kispalikee nevű felhasználó válasza:

Nem látszik, teljesen jók. Utolsó: a hülyéket meg nem érdemes győzködni, hadd költse a sok pénzt a vadonatúj, márkás ruhákra, ő baja."

Kispalikee, nem csak irigykedsz véletlenül, hogy én csak "vadonatúj, márkás" ruhákban járok? De hagyjuk is, abban igazad van, hogy egyeseket nem érdemes győzködni. Ha jól emlékszem a nevedre, kb. egy éve egy kutyapiszokról szóló kérdésemnél sem sikerült egymást meggyőznünk...

2014. febr. 26. 22:59
 14/16 anonim ***** válasza:
93%
De, tökre irigykedem rád, hogy az olcsó gyermekmunkát kihasználó cégeket támogatod, akik kb. egy marék rizsért dolgoztatnak 8-10 éves gyermekeket. Erre mondják, hogy amíg lósz..r van (értsd: te), légy is lesz (cégek, amik gyermekunkát használnak).
2014. febr. 26. 23:11
 15/16 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem.
2014. febr. 27. 11:52
 16/16 anonim válasza:
szerintem nem gáz hogy a ruhák turisok
2014. jún. 16. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!