Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhadarabokat vehetek fel?

Milyen ruhadarabokat vehetek fel?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és enyhén sovány(45 kg). Nagyobb eseményre készülök és nem tudom milyen ruhát vegyek, milyen áll jól nekem. Hosszú lábaim vannak.jól állnak a magassarkúk a hosszú lábúaknak?? :DD
2014. febr. 25. 13:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Ennél több infó kellene, nem gondolod?

Nagy esemény lehet egy felvételi, fellépés vagy egy esküvő is, és ugyanabban a ruhában nem mehetnél mindre!

Hosszú lábú egyébként minden további nélkül húzhat magassarkút, viszont nagyon vékony lábakhoz nem előnyös és egy 14 éveshez egyébként se illik a nagyon magas, csak a max. 5 centi sarkú.

2014. febr. 25. 13:09
 2/3 A kérdező kommentje:
konfirmálásra készülök :DD ámm nem áll szándékomba hogy egy gigantikus sarkú cipőt vegyek fel...konfirmálásra készülök és nem lábtörésre xd
2014. febr. 25. 13:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Ilyen esetben a lelkipásztor el szokta mondani, hogy mit illik/javasolt viselni az eseményen.

Nekem már nagyon rég volt, de akkor tőlünk fekete-fehér hagyományos ünneplőt kértek. Fekete, nem túl rövid, nem túl kihívó szoknya, és fehér blúz.

2014. febr. 25. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!