Milyen ruhadarabokat vehetek fel?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és enyhén sovány(45 kg). Nagyobb eseményre készülök és nem tudom milyen ruhát vegyek, milyen áll jól nekem. Hosszú lábaim vannak.jól állnak a magassarkúk a hosszú lábúaknak?? :DD2014. febr. 25. 13:02
1/3 anonim válasza:
Ennél több infó kellene, nem gondolod?
Nagy esemény lehet egy felvételi, fellépés vagy egy esküvő is, és ugyanabban a ruhában nem mehetnél mindre!
Hosszú lábú egyébként minden további nélkül húzhat magassarkút, viszont nagyon vékony lábakhoz nem előnyös és egy 14 éveshez egyébként se illik a nagyon magas, csak a max. 5 centi sarkú.
2/3 A kérdező kommentje:
konfirmálásra készülök :DD ámm nem áll szándékomba hogy egy gigantikus sarkú cipőt vegyek fel...konfirmálásra készülök és nem lábtörésre xd
2014. febr. 25. 13:59
3/3 anonim válasza:
Ilyen esetben a lelkipásztor el szokta mondani, hogy mit illik/javasolt viselni az eseményen.
Nekem már nagyon rég volt, de akkor tőlünk fekete-fehér hagyományos ünneplőt kértek. Fekete, nem túl rövid, nem túl kihívó szoknya, és fehér blúz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!