Nagyon gáz szerintetek, ha feketébe öltözöm mindig, amikor az utcán vagyok?
Figyelt kérdés
Nem tudom, én így érzem jól magam, fekete póló, fekete kabát, sötétkék/fekete farmer, fekete acélbetétes bakancs. Szeretem a sötét színeket, általában este is vagyok aktívabb. Az emberek bőven megszoktak nézni ez miatt, meg hogy egy kétajtós szekrény vagyok.. Valami mást kéne hordanom, vagy tojjam le, és úgy öltözzek ahogy akarok?2014. febr. 24. 23:37
1/5 anonim válasza:
attól függ hány éves vagy
ha 60-70 nem túl előnyös, banyásít
ha csak 15, akkor nyugodtan
2/5 anonim válasza:
nemtom miért gondoltalak lánynak :)
biztos azt hiszik olyan a lelked is
kopasz is vagy mellé?
mert akkor egyből jön a bűnöző, náci hülyeség
öltözz úgy ahogy neked tetszik
egy idő múlva meg fogod úgyis unni a szintelenséget
3/5 anonim válasza:
Ne törődj velük, öltözz úgy, ahogy neked jól esik és jól érzed benne magad. Szerintem egyáltalán nem gáz.
4/5 A kérdező kommentje:
18/F és aránylag nagy hajam van, növesztem most.. :D
2014. febr. 25. 00:32
5/5 anonim válasza:
Nekem is tetszik a fekete, legszívesebben állandóan abban lennék, viszont párom ki nem állhatja :S Így lassan lecseréltem a ruhatáramat.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!