Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Manapság miért öltözik az...

Manapság miért öltözik az emberek nagy része feketébe? Nektek mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés
Ez csak télen ilyen divat? Ti mit gondoltok róla?
2014. febr. 9. 17:37
 1/9 anonim ***** válasza:

A fekete komolyságot sugall, és hivatalosnak tűnsz vele.

21/F

2014. febr. 9. 17:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is sokszor hordok feketét, mert az az én színem és a stílusomhoz tartozik. Egyébként biztos azért, mert slankít.
2014. febr. 9. 17:53
 3/9 anonim ***** válasza:
nekem is sok fekete cuccom van. ez tetszik, attól még nem leszek emós, sem tudós, sem titkárnő.
2014. febr. 9. 17:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is szeretem a fekete cuccokat, a ruháim nagyobb része fekete, mint színes. Szeretem magamon és bármilyen színnel tudom kombinálni.
2014. febr. 9. 18:01
 5/9 A kérdező kommentje:
Ne értsetek félre nekem is vannak fekete ruháim. Én az olyan emberekre gondoltam akik teljesen feketében járnak. Némely lány még a haját is befesteti feketére.
2014. febr. 9. 18:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem általánosságba kérdezed, de te kifejezetten a tetőtől-talpig feketébe öltözőkről beszélsz :D Szerintem ilyen a stílusuk :)
2014. febr. 9. 18:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem ez félig még a rocker korszakomból maradt meg. Mondjuk már sokszor hordok színeket, de gyakran még mindig teljesen feketében vagyok. Nekem ez bejön, ad valami megközelíthetetlenséget a kinézetnek. pl.: [link]

[link]

DE amúgy az is igaz, hogy télen sokkal hajlamosabbak az emberek sötét színeket hordani, nyáron jelentősen kevesebb a tiszta feketében flangáló ember.

2014. febr. 9. 21:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Valakinek bejön, nekem személy szerint csak akkor, ha van valami stílusa is, de igazából a színeket kedvelem jobban.
2014. febr. 10. 19:42
 9/9 anonim ***** válasza:

a fekete mindig divat és ez az elegancia színe. Én meglepődtem amikor Milánóban télen a nők, egytől egyig fekete ruhákban mászkáltak. Persze gyönyörű divatos ruhákban, sok arany kiegészítővel. De a csizma szinte mindenkinek fekete (én más színűt olasz nőn nem is láttam) a kabát is általában, a táska még változó, de abból is sok a fekete. És persze napszemüveg (télen :)))

Ez mondjuk tavaly volt, idén már lehet más a divat. De akkor elég egyszerű volt megkülönböztetni a halandó turistákat a divatnak élő emberektől :D

Akik meg full feketében járnak, na ők inkább a rockerek gothok. Ők mondjuk nem csak télen járnak ebbe

2014. febr. 11. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!