Manapság miért öltözik az emberek nagy része feketébe? Nektek mi erről a véleményetek?
A fekete komolyságot sugall, és hivatalosnak tűnsz vele.
21/F
Nekem ez félig még a rocker korszakomból maradt meg. Mondjuk már sokszor hordok színeket, de gyakran még mindig teljesen feketében vagyok. Nekem ez bejön, ad valami megközelíthetetlenséget a kinézetnek. pl.: [link]
DE amúgy az is igaz, hogy télen sokkal hajlamosabbak az emberek sötét színeket hordani, nyáron jelentősen kevesebb a tiszta feketében flangáló ember.
a fekete mindig divat és ez az elegancia színe. Én meglepődtem amikor Milánóban télen a nők, egytől egyig fekete ruhákban mászkáltak. Persze gyönyörű divatos ruhákban, sok arany kiegészítővel. De a csizma szinte mindenkinek fekete (én más színűt olasz nőn nem is láttam) a kabát is általában, a táska még változó, de abból is sok a fekete. És persze napszemüveg (télen :)))
Ez mondjuk tavaly volt, idén már lehet más a divat. De akkor elég egyszerű volt megkülönböztetni a halandó turistákat a divatnak élő emberektől :D
Akik meg full feketében járnak, na ők inkább a rockerek gothok. Ők mondjuk nem csak télen járnak ebbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!