Fiuk! Hogy szeretitek a parotokat vagy a lanyokat?
En pl megőrülök a hosszu fekete vagy sötét egyenes hajért*-*
Szeretem ha szük ruhakban jár (persze ha olyan az alakja)
Az én barátnőm nem egy nagyon vékony lány és ahol kell a fenéken egy ici pici a pocakon mert imadom mert olyan jó puha és ahhhw dejo imadoom es hat persze a cicik de nálam nem ez a döntő.
Szeretem egyaránt ha színes ruhákban jár de egy sötétebb ruhában is csinos, sminket nem sokat használ mivel természetesen sima és hibátlan az acmpiarpiál kicsi ruzs meg ilyen bigyok :D
Na hulyeskedik a bill
*arca es szempillaspiralt hasznal
szűk ruha, magassarkú, ápolt frizura, igényes smink (se nem túl sok se nem túl kevés...)
23/F
Ohh, a szőke hosszú haj már nem is jó nektek fiúk?:((
bocsi,hogy itt kérdezek, mit gondoltok az alacsonyabb lányokról?
a barátom engem szeret úgy is hogy 2 fejjel magasabb nálam és hogy váll alá érő hajam van és vöröses, hullámos, és hogy nagy bő férfi kapucnis pulcsikat hordok, fekete farmerrel és bakanccsal :)
de tudja hogy mi van a nagy pulcsik alatt :) szerintem el nem tudta volna képzelni milyen alak van alatta :D
igazából ahány férfi,annyi ízlés.
Az én barátom is oda van értem, én 159 cm vagyok. (Mondjuk Eva Longoria,Kim Kardashian,Avril Lavigne,Christina Aguilera,Lady gaga és még sokan mások akik szintúgy 155-159 cm között van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!