Lányok, ki mit vesz fel szilveszterezésre? (életkort is kérek)
Háát Én egy rózsaszín és fekete mintás Pánt nélküli Miniruhát. Cicanadrággal és magassarkuval:) Eddig ezt tervezem:)
19/l
Én pizsamát. :)
Ugyanis 3 éve mi csináljuk párommal a szilveszteri bulit, már beleuntunk, szóltunk a barátainknak hogy ennek most így vége, csinálja más, de jöttek a kifogások, hogy: "Hát nálunk nem lehet mert kicsi a szoba", "Nálunk megint nem mert panelban lakunk én nem lehet hangos a zene" stb. Így csak otthonülős buli lesz. Én nem sajnálom, de a baráti társaság egy részében kezd forradalmias légkör lenni.
23L
Fekete műbőr csőnadrág, alján cipzárral, fekete vagy sötétlila garbó és fekete bokacsizma vagy körömcipő, még nem tudom. De mi házibuliba megyünk, nem elvárás a hiperszuper trendi megjelenés :)
24/L
Fekete toppot, aminek nincs pántja. Hozzá fekete farmert, fekete csillógós övvel, fekete sportcipőt, és fekete kapucnis pulcsit. :) De am nem vagyok se rocker, se emo. Csak szeretem a fekete színt, mert jól áll. :)
L/15
hú.. még nem tudom, jövő éten megyek venni vmi csini rucit :)
Utolsó: csilligó öv sport cipővel? Jól átgondoltad?
világos kék farmer csőnaci,fekete öv,fekete hátul jólkivágott pántos felső,fekete törpe(2cm-es) sarkú bokacsizma,és fekete kiegészítők.
16/L
Fogalmam sincs, igazából a barátomnak öltöznék. valami csini, de nem túl k.rvás miniszoknyára gondoltam, valami jópofa színű harisnyával meg egy szűkített fekete szaténblúzra.
24 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!