Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, ki mit vesz fel...

Lányok, ki mit vesz fel szilveszterezésre? (életkort is kérek)

Figyelt kérdés
2009. dec. 10. 16:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
71%

Háát Én egy rózsaszín és fekete mintás Pánt nélküli Miniruhát. Cicanadrággal és magassarkuval:) Eddig ezt tervezem:)

19/l

2009. dec. 10. 16:12
 2/17 anonim ***** válasza:
71%
Sima farmer, magassarkú cipő v csizma, és valami csillogós, flitteres kivágott vagy pánt nélküli felső. Majd elválik, attól függ, hogy hol fogunk szilveszterezni...:D 17/L
2009. dec. 10. 16:17
 3/17 anonim ***** válasza:
77%

Én pizsamát. :)

Ugyanis 3 éve mi csináljuk párommal a szilveszteri bulit, már beleuntunk, szóltunk a barátainknak hogy ennek most így vége, csinálja más, de jöttek a kifogások, hogy: "Hát nálunk nem lehet mert kicsi a szoba", "Nálunk megint nem mert panelban lakunk én nem lehet hangos a zene" stb. Így csak otthonülős buli lesz. Én nem sajnálom, de a baráti társaság egy részében kezd forradalmias légkör lenni.

23L

2009. dec. 10. 16:18
 4/17 anonim ***** válasza:
66%
*én=és
2009. dec. 10. 16:19
 5/17 anonim ***** válasza:
86%
egy 3/4-es ujjú, mintás selyemtunika, fekete farmer és egy hosszú szárú, fűzős barna bőr csizma + kiegészítők.
2009. dec. 10. 16:29
 6/17 anonim ***** válasza:
87%

Fekete műbőr csőnadrág, alján cipzárral, fekete vagy sötétlila garbó és fekete bokacsizma vagy körömcipő, még nem tudom. De mi házibuliba megyünk, nem elvárás a hiperszuper trendi megjelenés :)

24/L

2009. dec. 10. 16:50
 7/17 anonim ***** válasza:
75%

Fekete toppot, aminek nincs pántja. Hozzá fekete farmert, fekete csillógós övvel, fekete sportcipőt, és fekete kapucnis pulcsit. :) De am nem vagyok se rocker, se emo. Csak szeretem a fekete színt, mert jól áll. :)

L/15

2009. dec. 10. 17:01
 8/17 anonim ***** válasza:
56%

hú.. még nem tudom, jövő éten megyek venni vmi csini rucit :)

Utolsó: csilligó öv sport cipővel? Jól átgondoltad?

2009. dec. 10. 18:17
 9/17 anonim ***** válasza:
78%

világos kék farmer csőnaci,fekete öv,fekete hátul jólkivágott pántos felső,fekete törpe(2cm-es) sarkú bokacsizma,és fekete kiegészítők.

16/L

2009. dec. 10. 20:36
 10/17 anonim ***** válasza:
70%

Fogalmam sincs, igazából a barátomnak öltöznék. valami csini, de nem túl k.rvás miniszoknyára gondoltam, valami jópofa színű harisnyával meg egy szűkített fekete szaténblúzra.

24 N

2009. dec. 11. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!