Fiún rózsaszín converse?
Figyelt kérdés
adja vagy gáz?2014. febr. 19. 19:07
11/22 anonim válasza:
akár
csak jó színösszeállítás kell mellé
12/22 anonim válasza:
Egy szimpatikus meleg páron már láttam. :)
13/22 anonim válasza:
egy színtől mitől lesz valaki meleg. ez egy hülye sztereotipia
14/22 anonim válasza:
Nem állítottam,hogy kizárólag melegek hordják. Csak én eddig rajtuk láttam.
15/22 anonim válasza:
A mai világban,simán!
Sajnos...:/
És mi ez az "adja"?? :D:D Na az gáz duma.Bocsi,nem piszkálásból
16/22 anonim válasza:
a rózsaszín színről általában a virágokra asszociálnak az emberek és mint növények múlékony sérülékeny és gyönyörű te is ezeket a jelzőket akarod magadra vissza hallani ? a két egyenjogúsági érvelőhöz is szól a kérdés
17/22 anonim válasza:
na újabb sztereotípia
nekem pl. a puncs jut róla eszembe :)
puncsszeletet is csak a homik esznek, igaze
18/22 anonim válasza:
Na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Ez nagyon gáz. Az utcán mindenki melegnek fog nézni.
19/22 anonim válasza:
17-es. Szöveget értelmezni tudni kell. :)
20/22 anonim válasza:
19: "a rózsaszín színről általában a virágokra asszociálnak az emberek" értelmeztem
nekem nem a virág jut róla eszembe, egyébként is van piros sárga és kék virág is, mégsem mondod, hogy ne vegyél fel kék szint, mert arról egy virág jut eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!