Ha én nagy sxe, hc arc akarok lenni, akkor az milyen stílust takar például öltözékben?
Figyelt kérdés
Tételezzük fel, ha én nagy sxe, hc arc akarok lenni, akkor az milyen stílust takar például öltözékben? És tele kell, hogy legyek tetoválva meg egy csomó más testmódosítás kell? fültágító, megilyenek?2014. febr. 19. 17:18
1/4 anonim válasza:
Vagy az vagy vagy nem. Nekem nagyon nem tetszik ez a felvett stílus, hogy egyik napról a másikra a semmiről hirtelen minden kell (tetoválás, fültágító..) csak mert azok ismertetőjelek lehetnek. Az ember fokozatosan alakítsa ki a saját stílusát ne másokat majmoljon. Nem a tetkó és a fültágító tesz téged "hc arccá".
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ megminden de annyira utálom, hogy az ember feltesz egy kérdést és a válaszolók abszolút nem tudják a körülményeket vagy ilyesmi de rögtön a választ kifejezetten támadó "hangnemben" írtam meg. jó persze valszeg én tettem fel sz@rul a kérdést de ettől függetlenül nem rendesen a kérdésre válaszoltál ahogy azt kéne.
2014. febr. 19. 18:06
4/4 anonim válasza:
Nem kell sehogy sem kinézned, mert természetességen van a főbb hangsúly, hallgasd meg a Sedative Bang 3 kazettáját, ha nincs meg, akkor elküldőm, több infó kell írjál privibe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!