Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Farsanga cicagatyában akarok...

Farsanga cicagatyában akarok menni de akkor fog megjönni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Jövő hét pénteken farsang és cicagatyában meg egy hosszított feszülős felsőben akarok menni...De mivel akkor fog megjönni ezért nem tudom mi legyen. Mindenképp cicagatyát akarok felvenni. Ötletek?:/
2014. febr. 8. 10:29
 1/8 anonim ***** válasza:

És most mi a gond?

Ha ahhoz nagykislány vagy, hogy riszáld a segged, akkor ahhoz is elég nagy, hogy felnyomj egy tampont.

Ha viszont nem, akkor öltözz normálisan!

2014. febr. 8. 10:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Istenem..ez lesz az 'egyenruha' az osztály produkciójához.
2014. febr. 8. 10:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha hosszított lesz a felső, akkor talán nem fog átlátszani semmi. Gyakran cseréld a dolgokat és ennyi. :DD
2014. febr. 8. 10:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"egyenruha"? És ezt a kisujjunkból szopjuk ki?

Az AKAROK MENNI, nem azt jelenti, hogy abban is kell. Talán, ha megtanulnál fogalmazni!

2014. febr. 8. 10:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam, hogy valaki r*bancnak fog beállítani emiatt, ezért nem írtam oda..
2014. febr. 8. 11:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Én nem gondoltalak ribinek, csak szimplán nem értem, hogy mi a probléma ezzel a ruhával. Bár lehet, azért mert régebben voltam tini. Vagy azért, mert nem írtad oda, hogy most ezzel mi a gond!

23L

2014. febr. 8. 11:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát használj tampont. Ennyire egyszerű.
2014. febr. 8. 14:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Tényleg megoldaná a tampon, az nem látszik.
2014. febr. 8. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!