Laszlo racz kérdése:
Mijen bugyit szeretnek a legtöb lanyok?
Figyelt kérdés
2014. febr. 19. 13:45
11/19 anonim válasza:
Nekem most ìrta privibe hogy 40 éve kint él külföldön és elfelejtett egy pár dolgot! Első voltam!
12/19 anonim válasza:
Hát, ha 40 éve kint él, ne a lányok bugyija iránt érdeklődjön.
13/19 anonim válasza:
Olyan bugyit aminek az elején ly van.
14/19 anonim válasza:
A lányok helyett inkább a helyesírási szótárral foglalkozz!
15/19 anonim válasza:
Én a tangát szeretem,mert nagyon vastagot szoktam kulázni és ilyenkor is magamon hagyom mert kettévágja a kulát és tuti hogy nem dugul el a tetves wc.
16/19 anonim válasza:
Ne törődj a bántó válaszokkal. Nekem van olyan ismerősöm a aki 2 egyetemet végzett és mégse tud helyesen írni. Ez adottság kérdése. Amúgy ahányféle lány, annyiféle bugyi. Nincs általános szabály.
17/19 xGELREDOMEx válasza:
Milyen bugyit szeretnek a lányok? :D :D: D
Faszi létedre női fehérneműt akarsz hordani?
Homi vagy talán? :D D:
Ha viszont a csajodnak akarsz fehérneműt venni, akkor ne tedd...nem fog neki tetszeni... Még ha azt is mondja akkor sem..
18/19 anonim válasza:
ojat vegyé neki amit gyorsan lé tud húzni....
19/19 anonim válasza:
Vaggy ojjantot, ami kívüle vonyalkodossnem bélül e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!