Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az emo, hipster és grunge...

Az emo, hipster és grunge stílusok keverékére nincs valami új szó? Vagy valami más stílus ami lényegében ezeket összefoglalja vagy ezekre hasonlít?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, hogy lehet-e egy szóval jellemezni a stílusom

2014. febr. 18. 21:46
1 2
 11/12 anonim válasza:
Szerintem meg totál passzol a 3 és ha már az elnevezésnél tartunk: egyedi. kész és pont. szard le magasról, hogy ki mit gondol róla ha neked tetszik - márpedig azért rakod így össze mert tetszik -, akkor ez ennyire egyszerű. Mondjuk nyilván aki pl emo, az ezért szólja le mert neki az emo tetszik, azt tartja szépnek és az ő szemében ez ízléstelen, de ez az Ő SZEMÉBEN. a te látásmódod lehet más. ennyi. pont.
2014. nov. 15. 16:04
 12/12 anonim válasza:
Talan a pastel goth-ra gondolsz de az nem pontosan ilyen. Szerintem a felsoroltak kicsit utik egymast.
2014. nov. 21. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!