Az emo, hipster és grunge stílusok keverékére nincs valami új szó? Vagy valami más stílus ami lényegében ezeket összefoglalja vagy ezekre hasonlít?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, hogy lehet-e egy szóval jellemezni a stílusom2014. febr. 18. 21:46
11/12 anonim válasza:
Szerintem meg totál passzol a 3 és ha már az elnevezésnél tartunk: egyedi. kész és pont. szard le magasról, hogy ki mit gondol róla ha neked tetszik - márpedig azért rakod így össze mert tetszik -, akkor ez ennyire egyszerű. Mondjuk nyilván aki pl emo, az ezért szólja le mert neki az emo tetszik, azt tartja szépnek és az ő szemében ez ízléstelen, de ez az Ő SZEMÉBEN. a te látásmódod lehet más. ennyi. pont.
12/12 anonim válasza:
Talan a pastel goth-ra gondolsz de az nem pontosan ilyen. Szerintem a felsoroltak kicsit utik egymast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!