Csajok ti meleg időben suliba mivel hordtátok a balerina cipőt?
Figyelt kérdés
Nadrág, rövid hosszú szoknya harisnyával vagy anélkül2014. febr. 16. 16:45
1/5 anonim válasza:
Legtöbbször hosszú farmerrel harisnya nélkül, de ez a megoldás nem mindig vált be, mert sokszor feltörte a lábam. Rövid gatyával és szoknyával szerintem nem néz ki jól.
2/5 anonim válasza:
hát én direkt ilyen balerina cipőbe való zoknit hordtam, ami nem is látszódott ki és csak annyi volt, hogy ne izzadjon bele a lábad. de szerintem harisnyával nem lenne jó! :)
3/5 anonim válasza:
Balerina cipőt a balerinák hordjanak, én biztos nem venném fel soha semmivel...
4/5 anonim válasza:
én hoszzú nadrággal soha az életben nem venném fel...szoknyával vagy rövid esetleg halászgatyával szoktam felvenni és sosem veszek fel harisnyát
5/5 anonim válasza:
Én hosszúnadrággal, hozzávaló zoknival :)Szoknyával meg rövidnadrággal szinte soha, mert nem igazán tetszik úgy, de biztos van olyan összeállítás, hogy jól tud kinézni velük. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!