Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hany ruhad, cipod, taskad...

Hany ruhad, cipod, taskad satobbid van, amit nem hordtal meg soha?

Figyelt kérdés
nekem eleg sok,vagy amit csak egyszer.

2014. febr. 13. 14:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

hát nekem is elég sok van, főleg cipőkből, megveszem aztán itthon már nem tetszik

általában akkor odaadom tesómnak, ugyanaz a cipő/ruha méretünk szerencsére :)

2014. febr. 13. 15:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Két elegánsabb ruhám van amit még nem volt alkalmam felvenni, meg még egy ami csak egyszer volt rajtam.
2014. febr. 13. 17:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha megveszek valamit azt azért veszem meg hogy hordjam. Így nekem csak egyetlen olyan felsőm van amit sosem hordtam, mert ősszel vettem és még nincs elég jó idő hozzá.
2014. febr. 14. 08:37
 4/5 A kérdező kommentje:
van sok nekem,mert kozbe pl tonkremegy a cipom,amihez vettem es varok,hogy mikor lesz megint oylasmi cipom,amihez jo lenne, de lehet ,kozbe meg szoknyam nem lesz hozza.
2014. febr. 14. 09:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Cipőm egy sem szerintem, viszont olyan van, amit csak egyszer hordtam

Nadrágból 2-t tudok kapásból, de nem kizárt, hogy van több

Felsőből viszont elég sok. Vagy 10-15. De az is lehet, hogy több. Egy ideje már megszámolni sem merem. Régebben nagyon optimistán vásároltam: "1 hónap alatt belefogyok" "lefogyok egy-két kilót, és utána hordom". Hát ez nem jött össze, sőt...Most ezekbe vagy nem férek bele, vagy nagyon rosszul állnak, szóval inkább nem is próbálkozom velük.

Kiegészítőkből pedig szintén van egy pár.

2014. febr. 16. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!