Mit tegyek ha nincs csönacim? Szoval csak 3db csönacim van és a suliban még a leggázabb csajnak is csak csönacija van. Szoval tök gáz és segitség kéne de gyorsan. :' (
Figyelt kérdés
2014. febr. 11. 16:05
11/20 anonim válasza:
Hogy mit tegyél ilyen esetben?? vegyél többet..
12/20 anonim válasza:
Te szegény :( Találtam egy csőszárú farmert a szekrényemben, ha érdekel, szívesen felajánlom számodra :) Én már nem hordom. Kábé 32/32 a mérete, utoljára olyan 2005 környékén lehetett rajtam.
13/20 anonim válasza:
Van csőnacid, ráadásul 3, ami egy embernek bőven elég, senkit nem ismerek akinek több lenne, ok, lehet hogy van, de tök ugyanolyan mind, mert a legtöbb emberen max 2 félét látok, nem is 3-at. Ha te gáznak érzed, akkor a gond az agyadban van, gondold ezt át mégegyszer. Semmivel nem leszel jobb, szebb, menőbb, akkor sem ha 10 csőnacid lesz. Mellesleg marha unalmas viselet, minden tinin ez van, ha menő akarsz lenni akkor legyenek egyedi cuccaid, járj szoknyában, szép ruhákban, ne csőnaciban.
14/20 anonim válasza:
Ugye ez vicc? Most elmorzsoltam érted pár könnycseppet...
15/20 A kérdező kommentje:
Kedvesek vagytok!! engem ezért nap mimt nao agyon cikiznek! De persze ti erre még csak nem is gondoltok!!!!
2014. febr. 13. 10:12
16/20 anonim válasza:
Már rég elfelejtettük. Te is el fogod, mire felnősz.
17/20 anonim válasza:
ÚRISTEN!!! ÖLD MEG MAGAD!!!!!!!!!!!!!!!!! MARS KI A KERTBE!!!!!!!!!!!!!!!! NEM ÉLHETSZ ÍGY TOVÁBB!!!
18/20 anonim válasza:
Nap, mint nap cikiznek? Egyik füleden be, másikon ki.
19/20 anonim válasza:
Na de mi lett a történet folytatása? Napok óta idegeskedem, hogy mi lett a csőnacis idiótával. :|
20/20 anonim válasza:
amugy tudtad hogy a trapéz lesz a divat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!