Öltözködés téren kellene egy kis s. gítség. Milyen színeket válasszak?
Tavaszra szeretnék gardróbot frissíteni. Van egy kis súly felesleg, de dolgozom rajta, kb 5-8 kg-ot szeretnék leadni, 60-ról 55-52-re.
164 cm magas vagyok, hamvas világos szőke (szeretnék egy kis mellírt bele, valami vöröses vagy barnás árnyalaton gondolkoztam).
Szeretnék színt vinni a ruhatáramba, de még is elegánsabb lenni, hisz már közel vagyok a 30-hoz.
Ebből szeretnék vásárolni.
És ebből: [link]
Szeretnék vásárolni tavasszal egy klasszikus ballonkabátot, bézs színben.
Mit gondoltok milyen színű nadrágot és kardigánt válasszak?
Nekem nagyon tetszik a türkiz nadrág, de félek, hogy nem tudnám kihasználni. Vagy a szürke esetleg a drapp színű.
Kardigánból a rózsaszín árnyalatai és a piros tetszik.
Összeillik a drapp és a piros vagy a drapp és a rózsaszín?
A nadrágok közül mindenképpen ajánlanám a feketét (elengedhetetlen a ruhatárban), a bézst, a bordót, esetleg a türkizt. Ezek színesek, de csinosak és elegánsabbak is lehetnek.
Igen a drapp szinte mindenhez megy, de a babarózsaszín szerintem inkább kislányos, bár ez csak az én véleményem. Rózsaszín nadrágot és kardigánt nem vennék. A fekete, a piros és a fehér kardigánt választanám még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!