Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a MrSale...

Mi a véleményetek a MrSale öltönyüzletről? Lenne róla pár kérdésem. Bővebben lent

Figyelt kérdés

Szóval 16 éves fiú vagyok. szeretnék venni magamnak jó divatzakót vagy blézert.nézegettem a mrsale oldalát és elég jó árban vannak a ruhák. de nem tudom hogy van e olyan amilyet én keresek.

én ilyen stílusút szeretnék:link: [link]

Tehát ilyen divatos karcsúsított zakót szeretnék. mivel nem vagyok pesti nem tudom hogy a mrsale-ben van e ilyen fajta.(az oldalukon se láttam ilyet) vannak ott ilyenek? ha igen milyen árban vannak? jó minőség? ha ott nincsenek ilyenek akkor hol kapok hm-en kívül ilyen fajtát?

2014. febr. 10. 21:16
 1/1 anonim ***** válasza:

Azóra mág gondolom megoldódott, de ha már itt a kérdés...

A MrSale jó hely, nagyon olcsók és rugalmasok (pl. össze lehet párosítani a zakót a nadrággal, ha nem passzolnának méretben).

Amit én tapasztaltam, hogy a nagyon leakciózott (tényleg fillérekért árult) ruhák gyári hibásak, amitől még lehet jó, csak nem mindenkire - nyilván ezért adják ennyiért, még így is megéri, mert nagy mennyiségben veszik nagyon olcsón. A szabály az, hogy ne a számozásból indulj ki, mert érhetnek kellemetlen meglepetések. :-)

Viszont a minőséggel nincs probléma. Van olyan ingem, amit 990-ért vettem náluk és jobban bírja, mint a máshol négyszer ennyiért vett Goldenland.

Szóval érdemes próbálgatni, mert tényleg vannak jó cuccok, de csak óvatosan...

2014. máj. 21. 22:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!