1/12 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik, de mások úgyis a dagibbat választják majd..
2/12 anonim válasza:
Hát semmi esetre sem az alaktalan, formátlan csontvázat!
A jobb oldali meg olyan messze van a kövértől, mint a baloldali az egészséges, normál súlytól.
4/12 anonim válasza:
Jobb oldali,mert szép homokóra alakja van,ami nőieset jelent,nem kövéret.:)
5/12 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat. várok még továbbra is.
kíváncsi voltam, ti mit gondoltok, mert a TV mindig az első képen látható modellalkatot mutogatja, hogy az a vonzó, olyannak kell lenni, ezért a lányok olyanok is akarnak lenni. a divatvilág is az ilyeneket keresi, vajon miért?.. a második pedig már kevésbé számít népszerűnek a fiatalok körében, már simán rásütik, hogy kövér, holott még csak ducinak sem mondható, egy egészséges nő súlya... ki érti ezt?!
2014. febr. 9. 17:06
6/12 anonim válasza:
na ez aztán értelmes az egyik túl vékony, formátlan amásik meg photoshoppal van alakítva de duci nagyon egyik se szexi
8/12 anonim válasza:
Mindkettő alak szexi, de ezen a képen egyik sem szexi. A vékonyság szerintem sokkal szexibb, azaz az első kép, viszont úgy hülyén néz ki, hogy a csontozata nincs meg hozzá. Legyen hozzá csípő és hosszú lábak, és tartás. Itt a második kép is tud vonzó lenni, de olyan, mintha valami derékszíj lenne a ruha alatt hozzákötve, hogy vékonyítsa.
9/12 anonim válasza:
10/12 anonim válasza:
Sajnos közelebb állok a jobb oldalihoz. Az álom alkatom a bal oldali ezért azt választom. Már ha számít egy női vélemény :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!