Állítóla nincs pénze a magyaroknak, mégis a Sugarbird, My77 és Mayo Chix márkák a menők. Hogy is van ez?
Hát azért elárulhatnátok hogy hol lehet 2000ft ért nadrágot venni..
nyáron voltam otthon.(kinaiba mentem)
1 melegitö nadrág 3500,-
farmer 6000-től kezdödik...
A kérdezönek irom! Kétlem hogy olyan felsöt láttál a kinaiba mint a my77-be.Hasonlot maximum...de a my77 mostani minösége nagyon gyenge...na az hasonlit a kinais cuccokra..ezért már elpártoltam a my77-től.
Köszönöm körbenézek majd :)
Turkálóba én nem járok.párszor voltam de...majdnem sirva fakadtam :)
Bár a kinaiba se érdemes bemenni szar minöség és még nem is olcsó.
Ha otthon vagyok a pénteki "nagy" piacra szoktam lemenni 1500-2000ft-ért szoktam venni melegitö nadrágot.Sokat az sem ér...a háztartási dolgokat megcsinálom benne aztán pár hónap után dobhatom ki de legalább mégsem egy vagyon.:)
13-as, a my77-től én is, bár korábban sem vettem sok mindent. Missq is átment ebbe a giccses-ribis stílusba. Amnesiában azért még vannak olyan ruhák, amik tetszenek. Mayo Chix-ben is inkább csak a kabátok jók.
Egyébként nem vagyok plázacica, sőt még középsuliban sem adtam sokat az öltözködésre (nem is tehettük meg annyira, meg nem is érdekelt). Csak amióta saját keresetem is van. Nem a munkahely követeli, mert gyárban dolgozom, egyszerűen jobban elkezdett érdekelni az öltözködés. De nem a márka miatt veszek meg valamit sosem, hanem hogy mennyire tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!