Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Állítóla nincs pénze a magyaro...

Állítóla nincs pénze a magyaroknak, mégis a Sugarbird, My77 és Mayo Chix márkák a menők. Hogy is van ez?

Figyelt kérdés
A kínaiban ugyanolyan felsőt láttam, mint a My77-ben, csak ott 5000 forinttal olcsóbb volt. Egy Sugarbird ruha 20-30.000 Ft. Mayo Chix kabát minden 2. lányon, pedig az is 30.000 ft körül van. Akkor hogy is van ez?
2014. febr. 2. 16:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Mondjuk az éjjel nappal Budapestben nem a saját zsebükből fizetnek, az RTL pénzeli őket.
2014. febr. 3. 16:07
 12/19 anonim ***** válasza:
68%
Éjjelnappal budapesttel tudják a cégek reklámozni a termékeiket, ingyen kapják nem fizet egy kanyit sem az rtl nekik.
2014. febr. 4. 18:31
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért elárulhatnátok hogy hol lehet 2000ft ért nadrágot venni..

nyáron voltam otthon.(kinaiba mentem)

1 melegitö nadrág 3500,-

farmer 6000-től kezdödik...

A kérdezönek irom! Kétlem hogy olyan felsöt láttál a kinaiba mint a my77-be.Hasonlot maximum...de a my77 mostani minösége nagyon gyenge...na az hasonlit a kinais cuccokra..ezért már elpártoltam a my77-től.

2014. febr. 4. 19:46
 14/19 A kérdező kommentje:
Én már csak a durkálóba járok, ahol szép és egyedi cuccokhoz juthatok olcsón.
2014. febr. 5. 13:22
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
13-as: KiK
2014. febr. 5. 14:04
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm körbenézek majd :)

Turkálóba én nem járok.párszor voltam de...majdnem sirva fakadtam :)

Bár a kinaiba se érdemes bemenni szar minöség és még nem is olcsó.

Ha otthon vagyok a pénteki "nagy" piacra szoktam lemenni 1500-2000ft-ért szoktam venni melegitö nadrágot.Sokat az sem ér...a háztartási dolgokat megcsinálom benne aztán pár hónap után dobhatom ki de legalább mégsem egy vagyon.:)

2014. febr. 5. 16:59
 17/19 A kérdező kommentje:
A Háda nagyon jó, évente kétszer van 50%-os leértékelés, akkor jó menni.
2014. febr. 15. 18:03
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam venni Amnesiát, Mayot, my77-et ritkábban, Sugarbird már nekem is túlzás, amennyit elkérnek érte. Én mondjuk a saját fizetésemből veszem (nem járok szinte sehová, mondjuk, igazából szinte csak ruhára költök ha veszek valamit.) Egyébként ilyen darabokat használtan, olcsóbban is be lehet szerezni vaterán, apródon, vagy máshol. Én most vettem az apródon 8000 Ft-ért Sugarbird ruhát , ami egyszer volt felvéve. Huszon egynehány ezerért nem venném meg. A kínaiban is vásárolnék, ha tetszenének, amik ott vannak...
2014. febr. 21. 12:41
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

13-as, a my77-től én is, bár korábban sem vettem sok mindent. Missq is átment ebbe a giccses-ribis stílusba. Amnesiában azért még vannak olyan ruhák, amik tetszenek. Mayo Chix-ben is inkább csak a kabátok jók.

Egyébként nem vagyok plázacica, sőt még középsuliban sem adtam sokat az öltözködésre (nem is tehettük meg annyira, meg nem is érdekelt). Csak amióta saját keresetem is van. Nem a munkahely követeli, mert gyárban dolgozom, egyszerűen jobban elkezdett érdekelni az öltözködés. De nem a márka miatt veszek meg valamit sosem, hanem hogy mennyire tetszik.

2014. febr. 21. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!