Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tényleg qrvás lenne a stílusom?

Tényleg qrvás lenne a stílusom?

Figyelt kérdés
Télen is szeretek nőiesen, csinosan öltözködni. Általában elegánsabb, combközépig érő szoknyákat hordok, fekete vagy testszínű nejlonharisnyával. Ugyanakkor már több ismerősömtől megkaptam, hogy úgy nézek ki, mint egy útszéli. :( Tegnap pl. ilyen szoknya volt rajtam: [link] ilyen harisnyával: [link] Nem értem, hogy ebben mi a qrvás? Már az is baj, ha valaki kedveli az elegáns, nőies összeállításokat?

2014. febr. 1. 13:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Csinos és nőies, de megvan hogy hova illik. A boltba lemenni így, főleg télen az tényleg szajhás, mert arra enged következtetni, hogy szereted megmutogatni magad, vagy épp hódítani akarsz. Egy eseményen elegáns, bár nem praktikus mert megfagysz. Dolgozni túl rövid a szoknya.

Különben hova mész így ?

2014. febr. 1. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!