Csak úgy megsúgom!Hogy én nem betétes bakancsot használok!Magyar surranót csatott levágtam befestettem feketére!A betétesbe nehezebb futni!Ha jönnek a sünök!:)Ha esetleg mégis úgy döntesz betétes bakancsot akarsz!Újba ne vegyél martenst!!!már régóta nem gyártják!Úgyan olyan gagyi let mint a steel.:(Mert már kína gyrtja ha rám hallgatsz,Használta Doc martens Amii még Made in ENgland,Vagy vegyél katonai surranót,Na Oi!
utó iratt:Remélem nem divatból fogod csinálni!
2010. aug. 21. 19:44
18/19 anonim válasza:
A skinheadek acélbetétes bakancsot hordanak de mi előtt ezt elkezded olvass utána h miről szól és hogy honnan indult ne csak divatból csináld én is így kezdtem eleinte csak terepgatya meg fekete cuccok fehér cipővel és utána a bakancs! Én minden esetre sok sikert kívánok és remélem hogy nem divatból fogod csinálni! KITARTÁS!
2011. ápr. 19. 19:29
19/19 anonim válasza:
Én sima acélbetétes 10 soros munkavédelmi bakancsot hordok, nyáron munkavédelmi betétes szitén munkavédelmi bakkancsot (nem kell sokat gondozni, mint a többit) de a steelt vagy a hasonló márkákat ajánlom... de lényeg hogy fekete, fehér fűzővel... (a fehér fűző a rasszizmus jele), remélem nem divatból csinálod... Oi!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!