Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Acélbetétes bakancsot nyáron...

Acélbetétes bakancsot nyáron is hordanak?

Figyelt kérdés
nem túl meleg vagy valami?
2010. jún. 25. 17:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hordanak bizony.Kérdezz meg egy két érintettek ők biztos tudják h az e és ha igen miért jó akkor is hordani :D
2010. jún. 25. 17:16
 2/6 anonim válasza:
25%
ja, munkahelyeken szokás
2010. jún. 25. 17:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam nyáron is hordani,de próbálom inkább mellőzni ilyenkor, mert nem túl könnyű és nyáron inkább pihentetem a lábamat. Mondjuk ilyenkor is nagyon sűrűn fel szoktam venni,de legalább nem mindennapos. Valamiért máshogy érzem magam ha nincs rajtam acélbetkós. Amúgy szerintem nem annyira vészesen meleg...
2010. jún. 25. 17:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem melegebb mint bármilyen másik cipő. szóval nekem mindegy hogy bakancsba járok vagy sportcipőbe, mert mindegyikbe belerohad a lábam ha meleg van.
2010. jún. 25. 19:53
 5/6 anonim válasza:
100%

Ja, én mindig csak abban vagyok. (L)

Egyetlen gáz, h. mindenki full hülyének néz, de ha sz*rsz mások véleményére, akkor okés:D

Am meg sztem egyáltalán nem melegebb mint más cipők..(jó, kivéve a szandálok meg papucsok, meg mittom én.)

2010. júl. 4. 11:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Hogyne hordanának már!! :D

Meg gondolj csak bele.. Nyáron vannak a fesztiválok, és a legtöbb koncert, oda pedig elengedhetetlen! ;DD

De a nyári hétköznapokon is nyugodtan lehet:)

2010. júl. 7. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!