Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiuk, tetszik ez a ruha?

Fiuk, tetszik ez a ruha?

Figyelt kérdés
[link]
2014. jan. 29. 20:37
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Szinte biztos vagyok benne, hogy nem sűrűn hordasz ruhát vagy szoknyát, és hogy a lábad sem fáj a gyakori tűsarkúzástól. Szerintem egy irigykedő, dögunalmas háziasszony vagy.
2014. jan. 30. 14:13
 22/31 anonim ***** válasza:
Ez a te véleményed. :) Nincs sok köze az igazsághoz ugyan, de lelked rajta :)
2014. jan. 30. 14:30
 23/31 anonim ***** válasza:
Ha igaz lenne, amit magadról állítasz, nem kezdted volna el szapulni ezt a ruhát, meg ezt a cipőt. És főképp nem ezeket a szavakat használtad volna.
2014. jan. 30. 14:35
 24/31 anonim ***** válasza:

Miért is?

Egy szoknya/ruha lehet ízléses is, nem ilyen giccsparádé, ami azzal akarja lenyűgözni a szemlélőit, hogy mindent megmutat és semmit nem hagy szinte a képzeletre. A cipők közül meg bár nagyon szeretem a magassarkúkat, a telitalpú és különösen az ilyen platformosak szerintem gusztustalanok. Mintha valami patája lenne a viselőjének.

Azért, mert az én ízlésembe ez nem fér bele, nem feltétlenül kell arra következtetni, hogy szakadt edzőcipőben és susis melegítőben járok nap mint nap.

2014. jan. 30. 14:41
 25/31 anonim ***** válasza:
A nőies öltözködés egy stílus. Vannak benne feltűnő, és kevésbé feltűnő viseletek. De aki nőiesen öltözik, az legfeljebb azt írja, hogy neki nem tetszik, vagy túl merész, és nem azt, hogy riban.os, gusztustalan meg visszataszító.
2014. jan. 30. 14:50
 26/31 anonim ***** válasza:
Nem vitatkozom veled, dr. Seuss, akkor ezek szerint neked lesz igazad, mégis. :) Lehet, hogy félreismertem magam, és valójában nem is úgy öltözöm, ahogy a tükör mutatja :)
2014. jan. 30. 14:59
 27/31 anonim ***** válasza:

A vita tényleg értelmetlenné vált - én a megnyilvánulásaid alapján tramplinak gondollak, szerinted nem vagy az.

Hogy egy amerikai író, aki gyermek könyveket írt, miben kapcsolódik az öltözködéshez, azt nem tudom, de mivel Te hoztad fel, biztos van köze hozzá.

2014. jan. 30. 16:12
 28/31 anonim ***** válasza:

Ő tett bele mindenféle utalást a szövegeibe, azért gondoltam, hogy te is ilyesmit nézel az enyémekben. Bocsáss meg, ha tévedek.

Szíved joga tramplinak tartani, de az téged is jellemez, ahogy lehomokosoztál engem és egy másik válaszolót, amiért leszóltuk a ruhát. Ha neked tetszik, hordd, ha nekem nem tetszik, tarthatsz tramplinak, de azért nyugodtan magadba is szállhatsz, hogy vajon miért is tartod magad jobbnak nálunk azért, mert tetszik neked egy ruha, és másokat miért tartasz homokosnak, ha nem tetszik. Vagy tramplinak, csak hogy témánál maradjunk.

2014. jan. 30. 17:07
 29/31 anonim ***** válasza:

Nem hordom, mert férfi vagyok. Ezért állítom, hogy ha egy férfinek ez a ruha, meg ez a cipő nem tetszik, akkor baj van. Téged azért homokosoz.alak le, mert a hsz-od alapján hapsinak gondoltalak.

Azt pedig, hogy egy nőiesen öltözködő nő mit mond meg mit nem, arra alapozom, hogy a párom az, és érdekes módon nem használ ilyen szavakat a neki nem tetsző, de attól még nőies ruhákra/cipőkre, mint amiket Te használtál.

2014. jan. 30. 18:05
 30/31 anonim ***** válasza:
Nomeg a kérdező is fiúkat szólít meg. És ebben semmi utalás nincs, mégsem tudtad ezek szerint értelmezni.
2014. jan. 30. 18:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!